Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

Ortam aşırı sessiz bütün geliştiriciler exploite odaklanmış durumda hele coolstar hiç ses yok

Bu araç yayınlandı,ancak shsh2 bloobs var offical ios 11.3.1 deyim jbtan dolayı yazılımımda değişikler yapıp sistemi bozarsam bu araçla tekrar ios 11.3.1 atabilecekmiyiz ?

Abiler ipad 5 9.7 tablet var shsh kaydi almak istiyorumda bu internal name model kismina ney yazmam gerekiyor?

a7d0abac718dd57e80fb0fd28f76aa7e.heic

Bu araç yayınlandı,ancak shsh2 bloobs var offical ios 11.3.1 deyim jbtan dolayı yazılımımda değişikler yapıp sistemi bozarsam bu araçla tekrar ios 11.3.1 atabilecekmiyiz ?
Future Restore çalıştığı sürece geri yükleyebileceksiniz ancak bu ne olursa olsun olarak değil. Elmada kalırsanız muhtemelen güncellemek zorunda kalacaksınız.

Future Restore çalıştığı sürece geri yükleyebileceksiniz ancak bu ne olursa olsun olarak değil. Elmada kalırsanız muhtemelen güncellemek zorunda kalacaksınız.
Hiç elmada kalmadım birtek hücresel veriye bağlanmıyordu cihaz, nasıl değişikler yapmışsam jb atınca kurulu gelen cydi eklentisidir diye kaldırdığım paketler yüzünden oldu

elmada kalinca jailbreaktan mahrum kaliyoruz dimi imzali ipa attigimiz icin ?

elmada kalinca jailbreaktan mahrum kaliyoruz dimi imzali ipa attigimiz icin ?
Hocam imzalar kapandığı için otomatikmen mahrum kalıyoruz imzalar açıksa tekrar aynı sürüme dönüp tekrar jb yapabilirsiniz ama .

Arkadaşlar peki biz bu noncereboot1131 aracıyla 11.2.6 ya downgrade yapa bilecekmiyiz?

11.3 betadayım kaydım yok 11.3.1 e geçemez miyim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Peki 11.3 betaya jailbreak çıkacak mı ona göre 12ye geçeyim. Cevabınız için teşekkürler.

Bir yere geçme beta da kal bey 5 ve 6 ya jailbreak çıkacak

LiberiOS güncellenecekmiş coolstar dan önce gelebilir onun içinde installer olacak

Açıklamalara bakılırsa evet güncellenecek ama installer gelme gibi bi durumu yok

JailbreakTR

Açıklamalara bakılırsa evet güncellenecek ama installer gelme gibi bi durumu yok

JailbreakTR
Ben aşağısında ki yorumlara göre söylüyorum ayrıca Qilin ekibi de öyle şeyler söylüyor eklenecek gibi duruyor bana göre

Geri