Belki biraz geç olacak ama coolstar başaracak bu işi 
BİR FİDAN BİN İNSAN

BİR FİDAN BİN İNSAN

Millete niye yalvarıyo o zamanKendi cihazında var hem de paşalar gibi çalışıyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Millete niye yalvarıyo o zaman
Hala remount falan eksik diyor valla çok karıştı işler kendisinin eli kolu bağlandı bana kalırsa ama cihazında kurulduğuna dair fotoğraflar paylaşmıştı bazı geliştiriciler de tweaklerin çalıştığını onaylamıştı bilmiyorum ne olacak şimdi
Sanmam elinde 11.2.6 vardır lafını yememek için 11.3.1 cıkartacak bırını beklıyo o yuzden elinde 11.3.1 olan yokHala remount falan eksik diyor valla çok karıştı işler kendisinin eli kolu bağlandı bana kalırsa ama cihazında kurulduğuna dair fotoğraflar paylaşmıştı bazı geliştiriciler de tweaklerin çalıştığını onaylamıştı bilmiyorum ne olacak şimdi
ios 12e jb yapacaklar yoksa bu kadar neden uzatsinlar ?:)
BU GECE ÇIKACAK

Calisan jb var elinde ama telefonu yeniden baslatinca hersey gidiyor.suan jbnin yayinlanmamasindaki neden bu zaten.Elinde jailbreak filan yok kendi cihazına bile kuramadı
7-8 tweak kullanan ayağını sağlam basmayı seven biri için çok sorun değil bunları geri kurmak, üstelik jb li telefonun kapanmama olayını hepimiz biliyoruz.Jb yaptı çalışıyor tweaklerde kuruluyor Zaten.Sorun cihazı kapatıp açınca herşey siliniyor
7-8 tweak kullanan ayağını sağlam basmayı seven biri için çok sorun değil bunları geri kurmak, üstelik jb li telefonun kapanmama olayını hepimiz biliyoruz.
eğer olay hakkaten buysa bence bu şekilde yayımlanmalı.
ios 12 için 0day i bekleteceksekte biz niye geçtik? 11.1.2 de beklerdik 12 gelince geçerdik madem.
ah coolstar ah bu sefer çuvalladın.
Herseferinde kurmak tweakleri sikinti hocam.soylerken dile kolay geliyor ama dediğim gibi.aynen dedigin gibi herkezi 11.3.1 e gecirdikten sonra elindeki acigi kullanmamasi sacma.her x.0.0 sürümunde oldugu gibi zaten 12.0 da aciklar olucaktır illaki.
evet benimde dusuncem oyle cun ki stabil surum icin jb yi kacirip neden kotu surume yapsinlar? durum coktan boyle zaten surum eskiden stabil surum bekliyorlardi jb icin.bunlarda oyle yapiyor sadece milleti gecirtdiler simdide yapmiyoruz diyemiyorlarİos12 büyük değişiklikler ve stabilite getiricek beklentisi var herkeste ve bu sebepten düzgün bir sürüme jailbreak şansını kaçırmak istemiyorlar haklılarda
Jailbreak yapılabilicek bir Açık bulmak hiçte öyle aaa buldum açığı demek gibi kolay değil
Bazı sürümlerde jailbreak yapılabilicek dişe dokunur bir açık bile bulamayınca apple a ağladıklarını twitterda hashtag açtıklarını hatırlatmısınız bilmem ama 0day açığını ios12 ye bekletmeleri mantıklı
Mantıksız olan ise diğer buldukları açık ile jailbreak yapabilceklerini sanıp milleti ios11.3.1 geçirdiler ve beceremediler
7-8 tweak kullanan ayağını sağlam basmayı seven biri için çok sorun değil bunları geri kurmak, üstelik jb li telefonun kapanmama olayını hepimiz biliyoruz.
eğer olay hakkaten buysa bence bu şekilde yayımlanmalı.
ios 12 için 0day i bekleteceksekte biz niye geçtik? 11.1.2 de beklerdik 12 gelince geçerdik madem.
ah coolstar ah bu sefer çuvalladın.
sendemi vazgectin?:)En iyisi tamamen vazgeçmek
Sadece tweak silinmesi sıkıntı değil ama başla neleri siler bilinmiyor.Ciddi hasarlar yaratabilir
çok haklısın bence sadece tweakları sildiği kesin ama ekstradan başka şeyleride götürüyor olabilirSadece tweak silinmesi sıkıntı değil ama başla neleri siler bilinmiyor.Ciddi hasarlar yaratabilir
belkide kendide ne yaptıgını bılmıyor şuaniOS 12 yayınlanınca serbest bırakıp bu coolpok stari herkesi gaza getirdi şimdi afalladi?