Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

burdan indirdiğimn dosya cihazınız için uyumlu değil dedi

Phone 8 plus var arkadaşlar.Sürüm 11.4 nasıl eski 11.3.1 sürümüne alabilirim ? Ya da nasıl jealbreak yapabilirim. ? Yardımcı olursanız sevinirim.
İos 11.4 beta 6 jb destekliyor 7 plus 8 plus ve x cihazı olanlar i tunes ile kuruyor ama ilk olarak ipsw indirip i tunes ile yüklüyorsunuz

iPhone 7 cihazıma beta 3 ü kurmaya çalıştığımda firmware dosyası uyumlu değil diye hata veriyor

Iphone 7 olup beta sürümünü kuran var mı?

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İos 11.4 beta 6 jb destekliyor 7 plus 8 plus ve x cihazı olanlar i tunes ile kuruyor ama ilk olarak ipsw indirip i tunes ile yüklüyorsunuz
Beta 6 ile ilgili bir Bilgi görmedim beta 3 ten bahsediliyor bilginin kaynağı neresidir

Coolstar electrayı güncellemiş. Yeni güncelleme de 11.4 betalarına jb oluyormuş.

iphone 7 için beta 2 sürümünü indiriyorum beta 3 uyumlu değil diye hata verdi bakalım beta 2 de ne olacak

1. Add support for 11.4 beta 1 - 11.4 beta 3 (multipath only tested on these firmwares) bu sürümlerde test edilmiş yanlış Bilgi vermeyelim

hocam bunu denedınız ben bunu ındırdım ama olmadı

beta 2 yi indirdim şuanda kuruluma başlıyor itunes hata vermedi

Üstadlar benim cihaz iPhone x sürüm 11.3 2-3 gündür uğraşıyorum olmuyor 2 sorum olacak lütfen yardım
1.bütün. İşlemler yapılırken cihaz usb ile pc ye bağlı mı olacak
2. Cydia impactor -electra ipa sını aldık sürükledik mail şifre falan cihaza indi Peki aşağıda install cydia Extender yazıyor onun için start basılacak mı ?

Ekli dosyalar

• 38347B50-B168-47A3-B0FC-189A97277C02.jpeg
    38347B50-B168-47A3-B0FC-189A97277C02.jpeg
    99.6 KB · Görüntüleme: 21
Direk sürükle üzerine, Apple ID bilgilerini girdikten sonra kendi kendine yükler. Başka bir şey yapmana gerek yok. Bu süreçte cihaz, USB kablo ile bilgisayara bağlı olmak zorunda. @idoido

u
Üstadlar benim cihaz iPhone x sürüm 11.3 2-3 gündür uğraşıyorum olmuyor 2 sorum olacak lütfen yardım
1.bütün. İşlemler yapılırken cihaz usb ile pc ye bağlı mı olacak
2. Cydia impactor -electra ipa sını aldık sürükledik mail şifre falan cihaza indi Peki aşağıda install cydia Extender yazıyor onun için start basılacak mı ?
uygulamaya özgü şifre oluşturdunuz değilmi apple id hesabınızla apple sitesinden onu gireceksiniz

Direk sürükle üzerine, Apple ID bilgilerini girdikten sonra kendi kendine yükler. Başka bir şey yapmana gerek yok. Bu süreçte cihaz, USB kablo ile bilgisayara bağlı olmak zorunda. @idoido
Aynı dediğiniz gibi yaptım 1/3 resetleyip duruyor başka da bişi yok :(

u

uygulamaya özgü şifre oluşturdunuz değilmi apple id hesabınızla apple sitesinden onu gireceksiniz
Evet hal ettim electra cihaza yükleniyor sonrası YÖK 1/3 reset reset hep böle

Geri