Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
merhaba abiler ben bugün telefonumdan jailbreaği kaldırmaya çalışırken beceremedim ,telefon bi kablo ve bir pc nin olduğu ekranda kaldı. pc üzerinden itunes ile telefonu sıfırlayıp iclodan verileri geri yükledim ve ios14 e güncelledim.
benim sorum telefon şu anda hiç jailbreak yapılmamış gibimidir yoksa kalıntılar varmıdır ? var iser nasıl tamamen temizlerim

merhaba abiler ben bugün telefonumdan jailbreaği kaldırmaya çalışırken beceremedim ,telefon bi kablo ve bir pc nin olduğu ekranda kaldı. pc üzerinden itunes ile telefonu sıfırlayıp iclodan verileri geri yükledim ve ios14 e güncelledim.
benim sorum telefon şu anda hiç jailbreak yapılmamış gibimidir yoksa kalıntılar varmıdır ? var iser nasıl tamamen temizlerim

Dfu mod da restore yapın tekrar ve yedek geri yüklemesi yapmadan yeni bir iphone olarak kurulumu tamamlayın

Merhaba, eski ios cihazımda jailbreak kullanıyordum dolayısıyla güncelleme yapmayacağım için güncelleme bildirimlerini kapattım fakat bunu nasıl yaptığımı hatırlamıyorum. Yeni ios cihazımı ise eski cihazın yedeğiyle kurdum, sıfırdan kurmadım cihazı dolayısıyla jailbreak kalıntılarının kaldığını düşünüyorum. Şimdi problemim şöyle, yeni ios cihazımda “yazılım güncelleme” bölümüne giremiyorum, bu bildirimleri
kapatma durumundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum çünkü itunes üzerinden dahi yapamıyorum güncelleme. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. İyi forumlar.

icleaner proyu çalıştıramıyorum checkrain ile jb yaptım ilk yüklediğimde çalıştı ardından temizleme yaparken %86da takıldı ve kapatıp açtım şimdi uygulama çalışmıyor yüklerken veya kaldırırken bir hata almıyorum. Orjinal repodan yükledim, repoyu silip yine yükleme yaptım yine çalışmıyor sadece bir sefer şu hayatı verdi:

Ekli dosyalar

• E61D1EE5-0258-4B18-9652-C849F9E61AF0.png
    E61D1EE5-0258-4B18-9652-C849F9E61AF0.png
    443.6 KB · Görüntüleme: 37
Slm arkadaşlar iPhone u mun ekranını LG tv ye kablosuz yansıtmak istiyorum hangi uygulamayı indirmem gerek App Store dan

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhaba, ios 10.2 yüklü ipad air cihazımı bu şekilde satmak istiyorum. bunun için neler yapmalıyım hesabı cihazdan nasıl silerim sıfırlamadan? yada sıfırlarsam yine 10.2 kalır mı?

Merhaba, ios 10.2 yüklü ipad air cihazımı bu şekilde satmak istiyorum. bunun için neler yapmalıyım hesabı cihazdan nasıl silerim sıfırlamadan? yada sıfırlarsam yine 10.2 kalır mı?

Cydia Eraser ile sıfırlayabilirsin...

Sürümün kalır (10.2)

Appsmanager geri yükleme yaparken bu hatayı veriyor nedeni nedir hocam ?

Ekli dosyalar

• 30BD2A1F-CE5F-4C81-B774-A46A71C79018.png
    30BD2A1F-CE5F-4C81-B774-A46A71C79018.png
    104 KB · Görüntüleme: 22
Merhaba Begler su dosya silebilirmiyim yoksa system dosyasi mi 2GB nerdeyse :SD20C903E-1B54-40F1-8D46-C22468A08147.png

İos 14 için herhangi bi jailbreak yagınlandı mı ? (İphone7)
[automerge]1601280005[/automerge]

Appnanager orjinal repodan yüklemek gerekiyor

ios 14.0 için checkra1n’in BETA versiyonu çıkmış diye biliyorum :)

Merhabalar. Bugün 5s'ten SE 2020'ye geçmiş bulundum ve cihaz iOS 13.5.1 sürümüyle geldi. Ben de en azından SHSH kaydı almaya başlayayım dedim, fakat doğru alıp almadığıma emin olmak için buradan sormak istedim.

SHSH kaydını almadan önce ECID numarasını not aldım, ardından recovery moduna alıp NONC değerini de bir kenara yazdım. İşim bitince recovery'den çıkıp blobsaver adlı araçla bu ECID ve ApNonce değeriyle hem 14.0 hem 14.0.1 için SHSH kaydımı aldım. shsh.host sayfasında da geçerli olduğu yazıyor kontrol ettiğimde ama, bir sorun olmaz değil mi?

@wooozie69

TSSSAVER sayfası daha güvenli , ordan Ecid no vererek kontrol edebilirsin

“noAppNonce klasörü ve AppNonce klasörü gerekli... yaklaşık 70,5KiB boyutunda dosyalar

@wooozie69

TSSSAVER sayfası daha güvenli , ordan Ecid no vererek kontrol edebilirsin

“noAppNonce klasörü ve AppNonce klasörü gerekli... yaklaşık 70,5KiB boyutunda dosyalar

Slm nedir bu shsh kaydı bilgilendiri misiniz ye işe yarar? Şimdiden teşekkürler

@merciful_boy Apple, yayınlanan her iOS sürümünü sadece sınırlı bir süre boyunca imzalar ve sadece imzaladığı süre boyunca o sürümleri yükleyebiliyoruz. Mesela şu anda iPhone 6s ve daha yeni modeller için sadece iOS 14.0 ve 14.0.1 imzalanıyor ve bu sürümler ytüklenebiliyor. Hatta yakın bir zamanda 14.0 sürümünün de imzası kapanacaktır.

SHSH kaydı alarak, Apple'ın imzalamadığı sürümleri de yükleme şansımız oluyor. Fakat SHSH kaydını da sadece imzalanan sürümlere alabiliyoruz. Yani mesela 14.0 ve 14.0.1 sürümleri imzalandığından sadece bu sürümlerin kaydını alabiliriz. Şu anda gerek olmasa bile ileride bir jailbreak çıkarsa ve bu sürümler imzalı olmasa bile, bu SHSH kayıtlarıyla yine de o sürüme yükseltebiliriz (Veya daha yeni bir iOS'tan koşullar uygunsa sürüm de düşürülebilir elbette).

Bu nedenle SHSH kayıtlarını almak biraz önemli. Şu anda kullanmayacak da olsak ileride işimize yarayabilir 🙂

Selamlar, 6s 13.3 unc0ver jb kullanıyorum pil durumum kötü servis uyarısı veriyor cihaz garanti kapsamında pil değişimi için servise vermeyi düşünüyorum ama kafamda bir soru var ince ince işleyip güzelleştirdiğim bu bebeğime serviste Yazılım atarlar mı ? Ankara’da yaşıyorum daha önce tecrübe eden var mı ?

bir şey unutmuşum;yeni cihazlarda bir uygulamayı kapatmak istediğinde ekranın altındaki bir çizgi şeklindeki yerden yukarı doğru kaydırmak gerekiyor benim cihaza bu özelliği katabileceğim bi tweak var mı

Ekli dosyalar

• D7A17E09-3783-44F8-8971-B032EA5814B3.png
    D7A17E09-3783-44F8-8971-B032EA5814B3.png
    504.7 KB · Görüntüleme: 16
Moderatör tarafından düzenlendi:
Telefon sürümüm ios14 jailbreaksiz bilgisayardan telefona nasıl ipa yüklerim acaba?

Cercube de MP3 aktaramiyorum
Sürüm düsürdüm ise yaramadi nasil yapabilirim ?
29D64B16-BD09-46F9-BC2A-E096631687AA.png

@JBTR007
Hangi repodan cercube kurdun ?
ana repo apt.alfhaily den 5.2.5 simdi bir kez 5.1.18 eski sürüm yükledim calisiyor.. 👍🏽
[automerge]1602271619[/automerge]
ana repo apt.alfhaily den 5.2.5 simdi bir kez 5.1.18 eski sürüm yükledim calisiyor.. 👍🏽
Hocam simdi de video lari acmiyor youtube de .. internetim saglam.. mp3 download aktarma sorunsuz.ama video lari oynatmiyor

Son düzenleme:
ana repo apt.alfhaily den 5.2.5 simdi bir kez 5.1.18 eski sürüm yükledim calisiyor..
[automerge]1602271619[/automerge]

Hocam simdi de video lari acmiyor youtube de .. internetim saglam.. mp3 download aktarma sorunsuz.ama video lari oynatmiyor

YouTube + cercube güncel versiyonu kur

Not: cercube az önce yine güncelleme aldı

Geri