Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
YouTube + cercube güncel versiyonu kur

Not: cercube az önce yine güncelleme aldı
YT++ ve Cercube birlikte yüklenmiyor Hocam
YT ve Cercube güncell version kurunca hersey calisiyor ama Musik aktarma calismiyor..
Cercube eski sürüm yükleyince de Youtube da Video acmiyor .ama musik aktarma camisiyor

YT++ ve Cercube birlikte yüklenmiyor Hocam
YT ve Cercube güncell version kurunca hersey calisiyor ama Musik aktarma calismiyor..
Cercube eski sürüm yükleyince de Youtube da Video acmiyor .ama musik aktarma camisiyor

Tweaklerin de sorun var kesin

Arkadaşlar iOs 13.3 de iOs 14 deki wigdet özelleikleri kullanabileceğimiz düzgün bi tweak varmı

herkese selam güzel güzel jailbrekimi yaparken bir gün yine denedim unc0verdan ve iki üç defa elma açılıyor ve sonra telefon yine normal modda açılıyor ne yaptıysam jailbreaki yapamadım. Her seferinde elma iki üç defa açılıyor ve normal modda açıyor telefonu. Diğer başlıklara baktım çoğu insanın telefonu elmada kalmış donmuş telefon açılmıyor vs. yazmışlar. Benimki açılıyor ama normal modda. sorunun çözümü nedir acaba. ne yapmalıyım ?

herkese selam güzel güzel jailbrekimi yaparken bir gün yine denedim unc0verdan ve iki üç defa elma açılıyor ve sonra telefon yine normal modda açılıyor ne yaptıysam jailbreaki yapamadım. Her seferinde elma iki üç defa açılıyor ve normal modda açıyor telefonu. Diğer başlıklara baktım çoğu insanın telefonu elmada kalmış donmuş telefon açılmıyor vs. yazmışlar. Benimki açılıyor ama normal modda. sorunun çözümü nedir acaba. ne yapmalıyım ?

07b49bb604f27d8a12ec69613f518283.jpg

Loud tweak etkinmi? Yada cydia’ya giriş yapabiliyormusunuz? Eğer hayır sa jb olmamış! Evet’se olmuş loud tweak etkin değil demek yada temiz unc0ver üzerinde Restore RootFs ile sıfırlayın son ra jb i yeniden yapın

07b49bb604f27d8a12ec69613f518283.jpg

Loud tweak etkinmi? Yada cydia’ya giriş yapabiliyormusunuz? Eğer hayır sa jb olmamış! Evet’se olmuş loud tweak etkin değil demek yada temiz unc0ver üzerinde Restore RootFs ile sıfırlayın son ra jb i yeniden yapın
Yok hocam jailbreak olmamış işte cydia açılmıyor. Restore rootfs ile sıfırlayınca tam olarak ne oluyor peki
[automerge]1602401785[/automerge]
Yok hocam jailbreak olmamış işte cydia açılmıyor. Restore rootfs ile sıfırlayınca tam olarak ne oluyor peki
şimdi load tweaks seçeneğini kaldırıp denedim jailbreak oldu büyük ihtimalle herhangi gibi tweakten kaynaklı neyden olduğunu bilmiyorum deneye deneye artık bulucam

Son düzenleme:
[automerge]1602401785[/automerge]

şimdi load tweaks seçeneğini kaldırıp denedim jailbreak oldu büyük ihtimalle herhangi gibi tweakten kaynaklı neyden olduğunu bilmiyorum deneye deneye artık bulucam

Önce load tweak pasif olsun sonra iCleaner pro ile şuphelendiğin tweak’leri devre dışı bırak! sonra load tweak aktifleştir ve tek tek iCleaner pro dan tweakleri aktifleştir eğer elmada kalırsa hard reset at elmada kalmana sebep olan tweak ide unutma ! Jb işlemlerine tekrar başlarsın ! Sorun yoksa şanslısın

hocalarım zeon jailbreak mevzusunu deneyen var mı aramızda ? ios 14.0.1 için

Dostlar selam. Twitter medya download için tweak lazım. DLeasy çalışmıyor. Diğer uygulamarı hallettim ama twitter'da medya indirecek bir araç arıyorum. Öneriniz nedir ? 13,5 uncover kullanıyorum

Merhabalar. İlk kez jailbreak yapacağım ip6 ios 12.4.8 var. altserveri kuramıyorum -ki kursam da iki faktörlü doğrulama açık olduğu için kullanamayacağım sanırım- cydia impactor da çalışmıyor sanırım. Bana yardımcı olabilir misiniz?

Moderatör tarafından düzenlendi:
Selam Home Plus Pro son sürüm ,Respring den sonra Iconlari sirasi yine bozuluyor,nedwn olabilir ?
alternativ basit stabil bir tweak varmi .Tsk

İos 12.4.5 yüklü iphone 6 cihazıma nasıl tweak app leri yükleyebilirim? Jb yok

Selam kurulu olan Appi nasil IPA dosyasi yapabilirim Iphone üzerinden TsK

Selamun Aleyküm ipad pro 2020 - jailbreak yapılıyormu?

Merhaba, iphone xs cihazımı şarj ettiğimde %100 olduğu halde şarjdan çekmezsem cihaz zarar görür mü ?

Merhaba Jailbreak dünyasında yeniyim ve bu ilk mesajım. iphone 6 telefonuma dün Youtube'dan baka baka Altstore ve unc0ver'la jailbreak yaptım(nasıl becerebildim hiçbir fikrim yok :eusa_dance:) Sorularım şunlar. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

1- Facetune 2 VIP yi indiremiyorum ve bulamıyorum. Bulabileceğim bir app var mı?
2-Altstore'da hiçbir app gözükmüyor. İçinden indirdiğim Delta'da da eski usül oyunlar var
3-Apps4iphone diye bir app indirdim orası fena değil ama hiçbir şey inmiyor.
4- Sık sık jailbreak yapam gerekiyor mu? Problem bu mu? Sanki böyle bir şey okumuştum da...

Iphone 6s telefonum ios 12.1 sürümünde ve zamanında shsh kaydını almıştım şimdi telefonu ios14e güncellesem bu shsh kaydıyla tekrar 12.1e getirebilme şansım var mı?

Arkadaşlar Mrb. Yardımcı olurmusunuz. İos 12.4 Hiç bir şekilde Uncover yükleyemiyorum. Jailbreak kaldırmadan İos sürümünü güncelliyemiyorum. Uncover ekranına girmediği için Jailbreak kaldıramıyorum. Bilgisayardan Jailbreak kaldırmanın bir yöntemi varmı. Şimdiden tşkler. Kolay gelsin.

merhaba ipod touch 5.nesil cihazıma jilbreak yükledim cydidan appadmin de indirdim fakat appstore'a girdiğimde satın alınan kısmında marketteki tüm uygulamalar gözükmüyor cihazdaki uygulamalar gözüküyor. Sırf spotify,discord,netflix gibi cihazların eski sürümünü yükleyebilmek için jailbreak yaptım. Yardımcı olursanız sevinirim

Uncover’i bilgisayar olmadan yüklemek için yöntem veya site var mı? Hangi siteye girsem revoke olmuş Uncover.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri