Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
iyi günler, ios 14.4 iphone 6s cihazım için Chimera jb mi yoksa checkrain jb aracını mı kullanmamı önerirsiniz? hangisi daha stabil olur

Selamlar. 14.3 den yüksek sürümlere sadece checkrain jb yaplirsiniz.

merhaba iphone 11 e sahibim ios 14.4.2 hangi jailbreak i kuralbilrim yada kurabilirmiyim teşekkürler

Appstore’da ki kaldırılan eski uygulamaları veya oyunları indirmeye yarayan bir tweak vesaire var mı?

hocam merhaba iphone 5s jb yapmaya çalışırken hata verdi kabloyu takıp çıkardım fakat uzun süre geçmesine rağmen hiçbir şey olmadı bende kabloyu çıkardım telefon şu anda açık o kod ekranı var ve en aşağıda booting yazıyor telefonu nasıl açabilirim?

hocam merhaba iphone 5s jb yapmaya çalışırken hata verdi kabloyu takıp çıkardım fakat uzun süre geçmesine rağmen hiçbir şey olmadı bende kabloyu çıkardım telefon şu anda açık o kod ekranı var ve en aşağıda booting yazıyor telefonu nasıl açabilirim?

Cihaza hard reset atmayı deneyin

Cihaza hard reset atmayı deneyin
açma ve home tuşuna basılı tutunca kapandı tekrar açıldı ve acaba bilgisayarsız jb nasıl yapabilirim internette binlerce bilgi karmaşası var hiçbir şey anlamıyorum cihaz ip5s ios 12.5.3
[automerge]1621353451[/automerge]
hocam insta ++ youtube ++ gibi programları jb yapmadan kurabilir miyiz acaba?

İmzasız olarak pandahelper , appvalley gibi uygulamalardan yükleyebilirsin

açma ve home tuşuna basılı tutunca kapandı tekrar açıldı ve acaba bilgisayarsız jb nasıl yapabilirim internette binlerce bilgi karmaşası var hiçbir şey anlamıyorum cihaz ip5s ios 12.5.3
[automerge]1621353451[/automerge]
hocam insta ++ youtube ++ gibi programları jb yapmadan kurabilir miyiz acaba?

Dev hesabı ile imzalanmış unc0ver ipa ile bilgisayarsız jb yapabilirsin.

ilk defa iphone aldım ve hiçbir şey bilmiyorum spotify ı nasıl kullanabilirim nasıl indirebilirim önce spotify orj indirip repo falan mı yapıyoruz

ios 12 için spotify ya da deezer premium tweakı var mı araştırdım pek bir şey bulamadım

Şuan piyasadaki hiçbir tweak yada yazılım böyle bir özelliğe sahip değil ben de isterdim tabiki bu spotify sunucularının izin vermediği bir şey olsa gerek

Yani ben göremedim şu ana kadar belki de vardır yanlış bilgi vermiyim

Arkadaşlar youtube videolar açılmıyor yükleniyorda kalıyor sebebi ne olabilir tweakı kaldırdım hala aynı yorumlar falan açılıyor ama video gelmiyor cihaz iphone 5s

Arkadaşlar youtube videolar açılmıyor yükleniyorda kalıyor sebebi ne olabilir tweakı kaldırdım hala aynı yorumlar falan açılıyor ama video gelmiyor cihaz iphone 5s

Icleaner ile kaldırmayı dene bi belki olur

Geri