iphone 11 14.3 den yüksek sürüme jb yok. forumumuzu takipte kalın.merhaba iphone 11 e sahibim ios 14.4.2 hangi jailbreak i kuralbilrim yada kurabilirmiyim teşekkürler
hocam merhaba iphone 5s jb yapmaya çalışırken hata verdi kabloyu takıp çıkardım fakat uzun süre geçmesine rağmen hiçbir şey olmadı bende kabloyu çıkardım telefon şu anda açık o kod ekranı var ve en aşağıda booting yazıyor telefonu nasıl açabilirim?
açma ve home tuşuna basılı tutunca kapandı tekrar açıldı ve acaba bilgisayarsız jb nasıl yapabilirim internette binlerce bilgi karmaşası var hiçbir şey anlamıyorum cihaz ip5s ios 12.5.3Cihaza hard reset atmayı deneyin
açma ve home tuşuna basılı tutunca kapandı tekrar açıldı ve acaba bilgisayarsız jb nasıl yapabilirim internette binlerce bilgi karmaşası var hiçbir şey anlamıyorum cihaz ip5s ios 12.5.3
[automerge]1621353451[/automerge]
hocam insta ++ youtube ++ gibi programları jb yapmadan kurabilir miyiz acaba?
videosu var mıDev hesabı ile imzalanmış unc0ver ipa ile bilgisayarsız jb yapabilirsin.
ios 12 için spotify ya da deezer premium tweakı var mı araştırdım pek bir şey bulamadım
hocam peki offline dinleyebiliyor muyuz müzikleriZiyaretçilere kapalı Giriş yapbu repodan spotilife tweakini kullanıyorum tavsiye ederim
hocam peki offline dinleyebiliyor muyuz müzikleri
Şuan piyasadaki hiçbir tweak yada yazılım böyle bir özelliğe sahip değil ben de isterdim tabiki bu spotify sunucularının izin vermediği bir şey olsa gerek
8.5.59.1118 sürümüne appstore++ tweaki ile düşürün deneyin. iyi forumlar. @gdfmischf @yagiz199111
denediniz mi oldu mu? hifi de açık olmalı :)Eyw admin adamsın
denediniz mi oldu mu? hifi de açık olmalı :)
Arkadaşlar youtube videolar açılmıyor yükleniyorda kalıyor sebebi ne olabilir tweakı kaldırdım hala aynı yorumlar falan açılıyor ama video gelmiyor cihaz iphone 5s