Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Vpn ve DNS kulanmiyorum
Dediklerinizin hepsini denedim hocam ama olmadi
Internet hizim 56mbits ve simdi yeni bi hata aliyorum artik hic download edemiyorum

Sol üst köşeden x işareti ile kapat
Cercube hesap girişi yap

arkadaşlar merhabalar android kullanıcısıydım yakın zamanda iphone cihaza geçiş yaptım, yıllarca android özgürlüğüne alışınca ios gerçekten çok sınırlıyormuş onu anlamış oldum, ilk sorum bu ios a androide apk yükler gibi uygulama yükleyebiliyormuyuz jb siz ? Yükleyebiliyorsak nasıl oluyor, 2.sorum ise sizler benden daha eski kullanıcısınız bu cihazım jailbreak olduğunda android gibi istediğim herşeyi indirip kurabiliyor muyum uygulama ağı geniş midir ? wp ve instagram gibi tweakli uygulamalar bile reklamlı yapmışlar.
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
ios sürümü: 14.7.1
cihaz: iphone 12mini

Merhaba arkadaşlar iPhone 11 pro cihazımın ekran değişimi iççin İstanbul'da nereye gitmemi tavsiye edersiniz. Rezerv ekran bulup değişim yapmak istiyorum.

Teşekkür ederim

merhabalar eski sürüm instagram nasıl kura bilirim

Arkadaşlar şu bildirim merkezi yazısını yok eden tweak biliyormusunuz ? Bir türlü kaybedemedim.
5e82a5eab519c177302cd91125c7b58a.png

Neden bütün tweaklerden 2-3 tane görünüyor burada ?

Ekli dosyalar

• 5D2ECF70-7632-4427-B0EE-1686273D1ADE.png
    5D2ECF70-7632-4427-B0EE-1686273D1ADE.png
    1.2 MB · Görüntüleme: 22
İnstagramda takipçi sayısını nasıl fazla gösteriyorduk bilen varmı

Arkadaşlar conected2me uygulamasında shufle normalde 250 lira **** AppStore daki c2me vip uygulamasıyla 11 liraya alabiliyoruz ama yapamadım ben yapabilen varmı?

Dün telefon kendi kendine yedekleme yapıp jb’yi kapatmış tekrar jb aktif etmeyi her denediğimde telefon jb olduktan sonra açılırken apple işareti çıkmıyor,yükleniyor (respring) işareti takılı kalıyor sorun nedir hala çözemedim

21 ekimde çıkacağı söyleniyor .

Linus Henze will open source his iOS 14.5.1 untethered jailbreak on October 21st!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Söylediğiniz gibi 14.5.1'e kadar çıktı fakat 14.6 için bir gelişme yok hala. Bir bilgisi olan var mı acaba?

Bu sorunu nasıl çözebilirim bilgisi olan var mı acaba?
0382bcb580cc43cef8b04370e6632806.jpg

Selamlar arkadaşlar Önceki cihazım 5S de wifi ağına proxy uzantıyı eklediğimde bazı reklamları engelliyordu iPhone 11 için de denedim bi faydası yok sebebi nedir sizce? 🤔

Merhaba iyi günler ya bende iPhone 7 var iOS 14.8 ama bir türlü jeilbreak yapamadım lütfen yardımcı olurmusunuz

selamlar. checkrain konusundan aktif edebilirsiniz. iyi forumlar.
Merhaba iPhone 11 için reklam engelleme proxy url uzantısı varmı yada biliyor musunuz?
Örnek:

Bu link proxy olarak 5S de çalıyordu iPhone 11 de çalışmıyor

Merhaba arkadaşlar, forum düzenini korumak ve karmaşık bir hal almaması adına, ufak-tefek soru(n)larınız için yeni konu açmak yerine bu başlık altına yazabilirsiniz.

Tweak istekleri için, Tweak İstek formunu kullanabilirsiniz.

Keyifli Forumlar...

ios 14.6 var youPip saglikli calismiyor alternatif varmi

Merhaba ismini bilen varmi bu themenin ?

Ekli dosyalar

• DCC4E5F5-71FE-4174-9125-23E3580AEA8B.jpeg
    DCC4E5F5-71FE-4174-9125-23E3580AEA8B.jpeg
    230.7 KB · Görüntüleme: 17
böyle şu tweak şu işe yarar , en çok kullanılan tweakler , en çok işe yarayan tweakler şunlardır gibisinden bir başlık yada liste var mıdır ? yeniyim yeni jb yaptım ne yüklesem bilmiyorum :)
5-10 repo yükledim youtubedan görüp ama hangi tweakler oo süper birşeymiş kesin kullanmalıyım diyeceğim bilmiyorum :)

böyle şu tweak şu işe yarar , en çok kullanılan tweakler , en çok işe yarayan tweakler şunlardır gibisinden bir başlık yada liste var mıdır ? yeniyim yeni jb yaptım ne yüklesem bilmiyorum :)
5-10 repo yükledim youtubedan görüp ama hangi tweakler oo süper birşeymiş kesin kullanmalıyım diyeceğim bilmiyorum :)
Tweak | Paylaşım bu bölümde aradıklarınızı bulacaksınız. ios 14 uyumlu olup olmadığına bakmadan tweakleri yüklemeyin. iyi forumlar.

Merhaba arkadaşlar, forum düzenini korumak ve karmaşık bir hal almaması adına, ufak-tefek soru(n)larınız için yeni konu açmak yerine bu başlık altına yazabilirsiniz.

Keyifli Forumlar...
merhaba benim bilgim yok sizden yardım almak iştiyorum app storeden sadece satın aldığım uygulamaları indirebiliyorum yeni birşey indiremiyorum bu yazıyı buldum ama nedemek istediğini anlamadım yardımcı olabilirmisiniz

Keyifli Forumlar...

Keyifli Forumlar...

Arkadaşlar benim bir sorunum var yardımcı olur musunuz ?
bildiğim kadarıyla bu son zamanda çıkan jailbreak fugu untethered telefonun kapansa dahi hiç bir şeye gerek duymadan tekrar jailbreak yapmak değil mi ? Sorunum da burda başlıyor cihazım xs max 14.4.2 sürümünde unc0ver+fugu14 ile jailbreak yaptım fakat telefonum kapandığında unc0ver uygulamasına giremiyorum telefonum kapanmasa dahi jailbreak yaptıktan 3 4 gün sonra ne AltStore uygulamasına giremiyorum neden unc0ver uygulamasına bunların nedeni nedir bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim

Ekli dosyalar

• 20BE8DFD-608B-4F51-978D-C56892573434.png
    20BE8DFD-608B-4F51-978D-C56892573434.png
    7.9 MB · Görüntüleme: 21
  • ABDE1A69-F80B-48CD-871D-537E5EF887D0.png
    ABDE1A69-F80B-48CD-871D-537E5EF887D0.png
    7.9 MB · Görüntüleme: 20
Arkadaşlar benim bir sorunum var yardımcı olur musunuz ?
bildiğim kadarıyla bu son zamanda çıkan jailbreak fugu untethered telefonun kapansa dahi hiç bir şeye gerek duymadan tekrar jailbreak yapmak değil mi ? Sorunum da burda başlıyor cihazım xs max 14.4.2 sürümünde unc0ver+fugu14 ile jailbreak yaptım fakat telefonum kapandığında unc0ver uygulamasına giremiyorum telefonum kapanmasa dahi jailbreak yaptıktan 3 4 gün sonra ne AltStore uygulamasına giremiyorum neden unc0ver uygulamasına bunların nedeni nedir bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim
haftada bir pc ile yüklemelisin. eski untetheredler gibi değil. iyi forumlar.

Geri