Jailbreak ile chromecastten netflix izleyebileceğim bir tweak var mıdır
selamlar. 15.2 den 13 e nasıl düşürmeyi yapacaksınız?Merhaba ben ios 15.2 kullanıyorum ancak jailbreak yapamadığım için sıfırlamayı düşünüyorum, sanırsam sıfırlamadan sonra ios 13 sürümüne dönecek. Ios 13 için jailbreak mantıklı mı? unc0ver'ın 14.8 sürümü ile yüklesem tweaklerde sorun yaşar mıyım sürüm yükseltmesi gerekiyor tarzında?
İyi geceler arkadaşlar ben iPad 1 imi jeilbreak yaptım ama iOS 9.3.6 buranın reposunu ekledim ama YouTube’u mesela yükleyemedim ne yapmam lazım
kaldırmana gerek yok. flyjb kullanabilirsinbanka uygulamalarında sıkıntı yaşadığım için jailbreakı kaldırmak istiyorum nasıl yapabilirim?
zaten jailbreak kullanmıyordum zaten banka uygulamalarında riske girmeye gerek yok bencekaldırmana gerek yok. flyjb kullanabilirsin
Unc0ver ile jailbreak yaptıktan sonra sana Zinitevi yi öneririm film izlemen için veya istersen crack netflix indirip ordan da izleyebilirsinMerhaba arkadaşlar, ipad air 1 cihazım var. 12.5.5 sürümlü 16 gb. Film ve dizi ağırlıklı kullanım için özgür çözümler arıyorum. Birde reklamsız internet kullanımı için. Jailbreak'e yabancı birisiyim. Ne yapmam gerektiği konusunda yol gösterebilir misiniz? Windows üzerinden işlem uygulayabilirim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Hala ios 14.4 iphone 11 e jb yok mu dostlar