Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
merhabalar,
bir sorum olacaktı konu açamadım forumda.

macbook pro 2015 15 inç kullanıyorum.
cihazım iphone 7 plus ios 13.2.2

checkra1n ile jailbreak yaptım cihazıma. telefonu windows bir cihaza bağlayınca sorun olmuyor, şarj dosya aktarımını sorunsuz yapıyorum ancak macbooka bağlayınca sanki temassızlık yapan bir şarj cihazı gibi bir görüyor bir görmüyor.

yardımınızı rica ediyorum.

Merhabalar , iphone 6s telefonum icin checkrain ile jailbreak yapılabiliyor mu su anda. ios 13.6.1 surumundeyim.

Arkadaşlar instagram da otomatik Video oynatma özelliğini kapatan bi tweak var mı ayarlardan hücresel veri kullanımını azalt dedim ancak Videolar direk oynamaya devam ediyor bunu kapatan bi tweak var mı ya da instagramın sadece dm kısmını açan mesenger gibi bi uygulaması veya yaması mevcut mu
Hocam iphone 6s im var ios 13.6 nasıl jailbreaklerim checkr1in olmadan

merhaba arkadaşlar bazı uygulamaların bildirimini otomatik olarak açılıp kapanmasını sağlayan tweak var varmı

yani örneğin sürekli mail geli yada başka uygulama bunların bildirimini kendimiz belirleyip sadece iş saatlerinde açılsa gibisinden..

Arkadaşlar jailbreaksiz filza indirmek istiyorum ipa var mı?

Merhaba arkadaslar iosninja.io sitesi guvenli mi acaba altstore ile bu siteden uygulama yukluyorum bazen

Merhaba arkadaslar iosninja.io sitesi guvenli mi acaba altstore ile bu siteden uygulama yukluyorum bazen
Güvenirliliğini bilemeyiz ama önermiyoruz. Yüklediğiniz uygulamayı her zaman kaynağından yükleyin.

hocalarım otg kablosu ile flash bellekten veri aktarımı yapabilir miyim ? filzadan hangi yolu izlemem gerekiyor ?

merhaba arkadaşlar bazı uygulamaların bildirimini otomatik olarak açılıp kapanmasını sağlayan tweak var varmı

yani örneğin sürekli mail geli yada başka uygulama bunların bildirimini kendimiz belirleyip sadece iş saatlerinde açılsa gibisinden..
yokmu bu konuda yardımcı olacak arkadaş :hmmm:

Detaylı anlatır mısınız?

Merhabalar dostlar aranızda yeniyim
Elimde ipad 7 . Nesil bi cihaz var jailbrack yapmaya çalışıyorum 2 gündür bir çok siteden uncover indiridim çoğu kurulmadı bazılarını kurdum açılıp bir daha Home ekranına attı 2 gündür bir türlü yapamadım elimde bir PC de yok lütfen yardımcı olurmusunuz ?
Sürüm 13.6.1.

Yardım istemeden önce konuyu iyice inceleyin. Başlıkta kocaman yazıyor hangi sürümü desteklediği, 13.6.1'de yapamazsın.

@fedahan2

sadece Checkra1n aracı ile Jailbreak yapabilirsin...

A10 fusion Chip olduğu için Checkra1n destekler

Arkadaşlar merhaba instagramda gönderilerimi Tek tek silmek yerine çoklu silebileceğim Bir tweak veya uygulama var mı?

Udid kaydım var Unc0ver’ı nasıl imzalayacağım kendi telefonumda ? Bana dm yazabilirmisiniz yada burdan yanıtlayabilirmisiniz çok teşekkürler

0a9c2abbd031bee9f9ba0fdf40cedace.jpg

Instagram reklamlarından kurtulmanın bi tweak’i varmı son güncel sürüm için?

s. a. arkadaşlar iphone 7. ios 13.6 cihazım var. jailbreak yapılıyormu. yardımınız için tşk ederim.

Arkadaşlar sa,
Bu usr/bin/gamegemnative nedir ne işe yarar bilen var mı?
Gamegemios ile bir bağlantısı var mıdır?
[automerge]1599150295[/automerge]
s. a. arkadaşlar iphone 7. ios 13.6 cihazım var. jailbreak yapılıyormu. yardımınız için tşk ederim.
13.6 da şuan herhangi bir JB aracı yok dostum
[automerge]1599150343[/automerge]
0a9c2abbd031bee9f9ba0fdf40cedace.jpg

Instagram reklamlarından kurtulmanın bi tweak’i varmı son güncel sürüm için?
Rocket for instagram

Geri