Merhaba arkadaşlar, iphone X (İOS 14.3) kullanıcısıyım. Checkra1n ile jailbreak yapmaya çalıştığımda
''Error getting passcode state (parsing error)'' adlı hatayı alıyorum. İki farklı bilgisayar ile denedim telefonu sıfırlayarak denedim yine de bir çözüm bulamadım. Bana yardımcı olabilecek biri var mı?
Not: Windows kullanıyorum.
Ben Iphone 5s cihazıma jailbreak yapmak istiyorumda nasıl yapabilirim ios 12.4.9 Kullanıyorum
Hocam kapattığım halde aynı hatayı aldım.Paraola ve faceid kapatmanız lazim
Şuanlık checkra1n iPhone 8 ve X lerde
Parola ve Faceid desteklemiyor Kapatıp Tekrar Deneyiniz jailbreak yaptiktan sonrada parola ve faceid kullanamazsiniz şimdilik
Hocam kapattığım halde aynı hatayı aldım.
Hocam Whatsapp'dan yardımcı oldu sorunum çözüldü teşekkürler.Adimlari dogru takip ettiginizden emin olun mesaj ile ulaşın Whatsaptan yardimci olayım size
@KadirBaran
şuan 50 kere denedikten sonra 12.5.1 yükselttim bide yeniIer icin kıIavuz var mı
12.5.1 sürümü yeni yayinlandi o sürüme jailbreak var mi bilmiyorum checkra1n destekliyor mu onun icin geliştiricileri bir
Çalışma yapacak mi ilerleyen günlerde belli olur
![]()
Önemli - Jailbreak Sözlüğü - İlk Defa Jailbreak Yapacaklar İçin Yol Haritası
Merhaba Arkadaşlar , Hepimizin jailbreak hakkında bilgi seviyesi farklı. Kimimiz gerçekten çok bilgiliyken, kimimiz de orta seviyede bilgilere sahip. Bu yazıda öncelikle ilk defa jailbreak yapacak olan arkadaşlara öncelik vererek; onlara jailbreak 'in ne demek olduğu, çalışma mantığı, neler...www.jailbreaktr.com
Bu konuya goz atabilirsiniz
çözüm şu anda yok. jailbreaksiz cihaz lazım. jailbreakli cihazda jailbreak aktif olmadığında da algılıyor.Merhabalar arkadaşlar. Pubgde oyuna girmeye çalıştığımda sürekli istemciden kaynaklanan sorun nedeniyle ban yiyorum. Cihaz iphone 7 plus jailbreakli. Herhangi bir hile uygulaması kullanmıyorum yüklemedim dahi. Ama oyuna giriyorum, ilk seferlerde 10 ar dk ban attı. Sonra 1 yıl banladı. Bunu nasıl düzeltebilirim
yardımı konulardan okuyup alabilirsiniz. forumda olanlar bilgi sahibi kişiler de yanıtlayabilir. herkesten size yardım etmesini bekleyemezsiniz. iyi forumlar.5S 12.5.1 yüklü cihazıma JB atmak istiyorum. Elimde PC var. Her hata aldığımda yardım edebilecekseniz yapmak istiyorum. İnternette PC'siz Chemera ile yapıldığını izledim. Diğer yollarla farkı var mı? Daha basit geldi bana Chemera.
silip tekrar kurman lazım malesefArkadaşlar herkese merhaba telefon değişikliğinden dolayı şuanda sürümüm uygun olmadığı için jailbreak yapamıyorum.Spotify++ gibi uygulamaları kullanıyorum ama bir kaç gün sonra revoke yiyor doğrulama hatası alıyorum acaba antirevoke için kullandığınız birşey varmı bir çözüm yolu varmıdır bunun.Şimdiden teşekkür ederim.
Teşekkürlersilip tekrar kurman lazım malesef
herkesten yardım istediğim bir cümle hatırlamıyorum. sadece sorunum olursa çözülür mü diye sordum. chemera ile yapılabiliyorsa söyleyin. uncover ile uğraşmayayım.yardımı konulardan okuyup alabilirsiniz. forumda olanlar bilgi sahibi kişiler de yanıtlayabilir. herkesten size yardım etmesini bekleyemezsiniz. iyi forumlar.
"Her hata aldığımda yardım edebilecekseniz yapmak istiyorum. " bu cümleden çıkan anlam direk yardım istemek herkesten.herkesten yardım istediğim bir cümle hatırlamıyorum. sadece sorunum olursa çözülür mü diye sordum. chemera ile yapılabiliyorsa söyleyin. uncover ile uğraşmayayım.
Aleyküm selam, Cydia Eraser kullanabilirsinizöncelikle selamun aleyküm elimde çok eskiden 9.3.1 e jb yaptığım bir 6s var şuanda güncellemek için jb yi kaldırmak istiyorum ama bir türlü kaldıramıyor jb yi kaldıramıyorum ne pangudan nede başka bir yerden olmuyor yardımcı olabilecek birileri vardır umarım :(
şuanda cydia erişimimde yok hiç bir şekilde aktifte edemiyorum, aktif edebilmemin bir yolu var mıAleyküm selam, Cydia Eraser kullanabilirsiniz
Neden aktif edemediğinizi ben bilemem, Aynı sürümde kalmak istiyorsanız bir şekilde Jb yapmanız gerekmektedir.şuanda cydia erişimimde yok hiç bir şekilde aktifte edemiyorum, aktif edebilmemin bir yolu var mı