Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Neden aktif edemediğinizi ben bilemem, Aynı sürümde kalmak istiyorsanız bir şekilde Jb yapmanız gerekmektedir.
yani şu şekilde aktif edersem belki cydiadan cydia eraser indirebilirim dediğiniz gibi , sadece kaldırmak istiyorum :(

Arkadaşlar selam iyi forumlar.
iPhone X 14.4 sürümünü kullanmaktayım JailBreak atacağım ama pek fazla tecrübem yok ama yapabilirim kendime güveniyorum bu konuda.Anlamadığım bir şey var Checkra1n windows üzerinden jb atacağım forumda da konusu var fakat bu 14.4 destekliyor mu bunu soracaktım bu konu ile alakalı bir fikri olan var mı?

Arkadaşlar selam iyi forumlar.
iPhone X 14.4 sürümünü kullanmaktayım JailBreak atacağım ama pek fazla tecrübem yok ama yapabilirim kendime güveniyorum bu konuda.Anlamadığım bir şey var Checkra1n windows üzerinden jb atacağım forumda da konusu var fakat bu 14.4 destekliyor mu bunu soracaktım bu konu ile alakalı bir fikri olan var mı?

Destekliyor

Merhaba arkadaşlar, iphone X (İOS 14.3) kullanıcısıyım. Checkra1n ile jailbreak yapmaya çalıştığımda
''Error getting passcode state (parsing error)'' adlı hatayı alıyorum. İki farklı bilgisayar ile denedim telefonu sıfırlayarak denedim yine de bir çözüm bulamadım. Bana yardımcı olabilecek biri var mı?
[automerge]1612002084[/automerge]
Merhaba arkadaşlar, iphone X (İOS 14.3) kullanıcısıyım. Checkra1n ile jailbreak yapmaya çalıştığımda
''Error getting passcode state (parsing error)'' adlı hatayı alıyorum. İki farklı bilgisayar ile denedim telefonu sıfırlayarak denedim yine de bir çözüm bulamadım. Bana yardımcı olabilecek biri var mı?
Not: Windows kullanıyorum.
Bende aynı sorundan muzdaribim hocam bana da yardımcı olabilir misiniz ?

[automerge]1612002084[/automerge]

Bende aynı sorundan muzdaribim hocam bana da yardımcı olabilir misiniz ?
@Furkankskddjkdmd @resitcanctin Checkra1n 0.12.1 Sürümünü deneyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Çözümü nedir yüklemiyor hiçbişey

Ekli dosyalar

• 870A60C3-4270-4F55-A015-E92F0073983D.png
    870A60C3-4270-4F55-A015-E92F0073983D.png
    76.3 KB · Görüntüleme: 9
Hangi repodan yüklemeye çalışıyorsunuz.
Birisi bigboss reposunu sil düzelilir dedi sildim düzeldi şimdide bigboss reposu eklenmiyor ForceAppLang yükleyelim dedik başımıza gelmeyen kalmadı :)
[automerge]1612038205[/automerge]
T
Birisi bigboss reposunu sil düzelilir dedi sildim düzeldi şimdide bigboss reposu eklenmiyor ForceAppLang yükleyelim dedik başımıza gelmeyen kalmadı :)
tamamdır daha fazla paket kaynagından ekledim oldu sorun çözüldü

Selamlar ben forumda bulunan bir Snapchat tweakini kurdum. Bunun üzerine snapchat tarafından 3.parti uygulama kullanıldığı gerekçesiyle ban yedim. Snapchat için Lİberty kullanarak giriş yapmayı denedim fakat hesabıma halen erişemedim. Daha önce aynı gerekçeyle hesabı kilitlenip sorunu çözen biri var mı ?

Selamlar ben forumda bulunan bir Snapchat tweakini kurdum. Bunun üzerine snapchat tarafından 3.parti uygulama kullanıldığı gerekçesiyle ban yedim. Snapchat için Lİberty kullanarak giriş yapmayı denedim fakat hesabıma halen erişemedim. Daha önce aynı gerekçeyle hesabı kilitlenip sorunu çözen biri var mı ?

App admin tweakı ile uygulama önbelleği temizleyin deneyin

Öncelikle belirtmek isterim ki jailbreak ile ilgili bilgim hiç yok sormak istediğim soruya gelirsek konu iosun bluetooth protokolleriyle alakalı kullandığım sürüm 14.3 şuan bluetooth u sürüm düşürmeden 13. sürümdeki haline getirmem mümkün mü ? bunu istememin sebebi pubg oyununda kullandığım mix3 isimli cihazı kullanamamam yani en azından jailbreak ile bluetooth kurcalanarak bu cihazın çalıştırılması sağlanır mı bunu da öğrenmek istiyorum. Sürüm düşürme bildiğiniz gibi bir sürü aşamadan oluşuyor shsh bilmem ne kaydından tutun imzasına bilmem nesine kadar yapamıcağım bir şey yardımcı olacak arkadaşa şimdiden teşekkür ediyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kardeşim herhangi bir cozum bulabildin mi

merhaba arkadaşlar ipad air 3 12.2 sürüme sahibim jailbreak yok cihazimi 13.3 sürüme güncelleyebilirmiyim 13.3 ten sonrası olmamasi çok önemli benim için

merhaba arkadaşlar ipad air 3 12.2 sürüme sahibim jailbreak yok cihazimi 13.3 sürüme güncelleyebilirmiyim 13.3 ten sonrası olmamasi çok önemli benim için
14.4 ve 14.3 sürümleri açık görünüyor, bunların dışında sürüme geçemezsiniz.

İphone 7 cihazıma jb yapmak istiyorum fakat yapamadım bir türlü Unsupported hatası alıyorum yardımcı olabilecek var mı
bu arada cihaz sürümü 14.0.1

Geri