Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
AudioRecorder XS, callbar varsa onlardan yapabilir. diger önerim 3-4 günde bir telefonu yeniden başlatıp jb yapın.
not: orionu kaldırdım telefon biraz kendine geldi. biraz sorunlu olduğunu düşünüyorum.
AudioRecorder XS olabilir mi diye düşündüm fakat arama yapmadan önce cihaz kendini belli etti hocam. Alarm çaldı ben kapatmadan ses kesildi fakat ekranda alarm duruyordu.
Callbar vs tweak yok.
Orion olabilir çok opsiyon çok fazla yere müdahale ediyor. Fakat inan nasıl nereden başlayacağımı bilmiyorum. Çünkü servisi kaçırınca işe gitmesi gerçekten çok problem oluyor. Tek tek tweakleri kapatsam onu bulana kadar belki kaç kere servisi kaçıracağım vs. gibi şeyler var. Herhalde temiz bir kurulum yapacağım net bir şey çıkartamazsam

herkese selam iyi forumlar bu kullanıcı uygulamalarını sistem uygulaması yapabileceğimiz bir tweak var mı?

Selamlar arkadaşlar,
Bir kaç saat önce USB ile Iphone 7 telefonuma windows üzerinden checkra1n jailbreak yapmaya çalıştım. checkra1n'in son sürümü olan 0.12.4 beta ile denedim. Normalde izlediğim videolarda bu işlem çok kısa sürerken bende bir yerde takıldı. Uzun bir bekleyişin ardından telefonu bilgisayardan çıkardım. Haliyle telefon DFU modunda kaldı. JB yapmayı denemeden önce bilgisayara telefonumun bir yedeğini almıştım. Bilgisayarı windows üzerinden açtım ve Itunes'a bağladım. Itunes'da ise recovery mode'da bir cihaz olduğunu söyledi ve güncelleme yapma seçeneği sundu. Güncellemeyi yaparken iPhone geri yükleme için hazırlanıyor yazısında saatlerdir bekliyorum. Bunun başka yolu var mıdır? Çok kere kapat-aç yapmayı denedim olmadı. Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkür ederim.ip2.pngip1.png

Merhaba,ben iphone xr kullanıcısıyım ve jailbreak yapmak istiyordum,bunun için biraz araştırma yaptım.Araştırmalarım sonucunda yanlış anlamadıysam telefonum 14.6 olduğu için unc0verdan indiremiyorum,checkrainde a12 çipini desteklemiyor.Şuan için jailbreak yapamıyor muyum?Yapabiliyorsam yardımcı olur musunuz?

Merhaba,ben iphone xr kullanıcısıyım ve jailbreak yapmak istiyordum,bunun için biraz araştırma yaptım.Araştırmalarım sonucunda yanlış anlamadıysam telefonum 14.6 olduğu için unc0verdan indiremiyorum,checkrainde a12 çipini desteklemiyor.Şuan için jailbreak yapamıyor muyum?Yapabiliyorsam yardımcı olur musunuz?

Checkra1n ios 14.6 jb yapıyor fakat A12 desteği yok şu anda. Güncelleme gelir illaki.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Selamlar arkadaşlar,
Bir kaç saat önce USB ile Iphone 7 telefonuma windows üzerinden checkra1n jailbreak yapmaya çalıştım. checkra1n'in son sürümü olan 0.12.4 beta ile denedim. Normalde izlediğim videolarda bu işlem çok kısa sürerken bende bir yerde takıldı. Uzun bir bekleyişin ardından telefonu bilgisayardan çıkardım. Haliyle telefon DFU modunda kaldı. JB yapmayı denemeden önce bilgisayara telefonumun bir yedeğini almıştım. Bilgisayarı windows üzerinden açtım ve Itunes'a bağladım. Itunes'da ise recovery mode'da bir cihaz olduğunu söyledi ve güncelleme yapma seçeneği sundu. Güncellemeyi yaparken iPhone geri yükleme için hazırlanıyor yazısında saatlerdir bekliyorum. Bunun başka yolu var mıdır? Çok kere kapat-aç yapmayı denedim olmadı. Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkür ederim.Ekli dosyayı görüntüle 18855Ekli dosyayı görüntüle 18854

3u tools üzerinden yapabilirsin. Menu de basit zaten.

——

İ tunes ile yapacaksan yazılımı manuel indir. Sonra iphon a geri yükle yazısına shift e basarak tıkla. Pencere açılacak ordan indirdiğin yazılımı seç yüklet. Cihaz dfu mod da olsun. Yalnız bunları cihaz yazılımının son sürümü ile yapabilirsin.

——

İ tunes ile yapacaksan yazılımı manuel indir. Sonra iphon a geri yükle yazısına shift e basarak tıkla. Pencere açılacak ordan indirdiğin yazılımı seç yüklet. Cihaz dfu mod da olsun. Yalnız bunları cihaz yazılımının son sürümü ile yapabilirsin.

Bilgisayarda i tunes aracılğıyla dosyalarımı kaydetmiştim 3u tools ile yaparsam dosyaları geri yükleyebilir miyim?
[automerge]1622788806[/automerge]

——

3u tools programı ile sorunu hallettim, yardımlarını için çok teşekkür ederim. Şu an cihazım 14.4 sürümünde. Jailbreak yapmamı önerir misiniz? yoksa diğer sürümlerin çıkmasını mı bekleyeyim?

Son düzenleme:
Checkra1n ios 14.6 jb yapıyor fakat A12 desteği yok şu anda. Güncelleme gelir illaki.

Güncelleme gelmesi 1-2 ay alıcaksa,internetten 14.3 e geri yüklesem olur mu?

iPhone’un kendine ait olan çeviri uygulamasının düşük sürümlere yüklemenin imkanı var mı?

Merhaba Iphone 12 Pro 7 ay kulandim Pil Sagligi 97% sizce iyi mi normal mi ,tsk

Ekli dosyalar

• F9020B74-A8FB-452F-B229-C9F9F19F7513.png
    F9020B74-A8FB-452F-B229-C9F9F19F7513.png
    533.8 KB · Görüntüleme: 25
iOS 15 ve iPadOS 15 tanıtıldı. Yeni sürümü alacak iPhone ve iPad modellerinin tam listesi ektedir. (Resmi liste)

cd698e12084eaf1aa398794419f66cf8.jpg

22dbe3cd691f77ca9063e6bc3b0ed28c.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hadi ya, biraz daha ölüsün zorluya götürürüm kapanıyor derim, olmaz mı?

500 den fazlaysa döngü ve yüzde 85 den fazlaysa garanti dışı diyor zaten
kısacası bi deji alın taktırın kafanız rahat etsin :D

500 den fazlaysa döngü ve yüzde 85 den fazlaysa garanti dışı diyor zaten
kısacası bi deji alın taktırın kafanız rahat etsin :D

Nerde yazıyor? 500 döngü ve 85?

Merhaba Iphone 12 Pro 7 ay kulandim Pil Sagligi 97% sizce iyi mi normal mi ,tsk

11 Pro Max var. 6 ay %100 3 haftada %96 ya düştü. Yani 7 aylık telefon %96 oldu…

11 Pro Max var. 6 ay %100 3 haftada %96 ya düştü. Yani 7 aylık telefon %96 oldu…

Benim de suan 96 oldu :)
Bildigim kadari o gösterge 100 % dogru deyil ama yine de can sIkIci ^^
bilgi icin tskler

Yüksek ses kısma uyarısını kapatan bişey varmı ?
b1a7385fd84ac91ef251f92d72df262a.png

Geri