uygun olması lazım.
14.3 e kadar desteği vardı.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
uygun olması lazım.
Slammün aleyküm arkadaşlar acaba iphone'un jailbreak'liyjen kendiliğinden kapanıp açılmasına sebep olan şeyi gösteren bi tweak varmıdır. Son zamanlara kadar sorunsuz kullanıyordum cydia gerekli güncellemeleri yaptım en son ama bu aralar jailbreak modda iken çok fazla kapanıp açılmaya başladı
İyi akşamlar akrabam askerden geldi cihaz sanırsam iphone x şifresini unutmuş icloud bilgileri yada pc yardımı ile açabilir miyiz?
![]()
Jellyfish tweakini satın aldım ama bu sorun yüzünden yükleyemiyorum ne yapmam lazım
Cephei tweakını yükleyin.
1.14 versiyonu yüklü diğer tweakler için kullanıyorum satın almadan önce crackli kullanıyordum o yüzden olabilir mi
Ziyaretçilere kapalı Giriş yapburdan son versiyonu yükleyin.
Cidden çok teşekkürler işe yaradı ama şimdi de tekrar yükleyebilir miyim diye dynastic hesabımdan çıkıp tekrar giriş yaptım hesabımda tweak alınmış gösteriyor ve UDID bilgisini de eklediğim halde hala bana tweaki satın al diyor cydia hesabımıda aynı gmail ile bağladım
SafaridenZiyaretçilere kapalı Giriş yapgiriş yap ve satın aldığın tweakı cydia dan aç de. Daha sonra tweakın sayfasında purchase this package tıkla
malesef.Merhaba. İphone 6s 14.6 için bilgisayarsız jailbreak var mı?
Dostlar yazılımcıyım yazılım yazıyorum elimde ıphone 6 yok.Elinde jailbreakli İphone 6 olan varsa şu üç ıphone sistem dosyasını bana atabilir mi(Cydia dan Filza Dosya uygulamasını yükleyip.Bu sistem dosyalarına ulaşabilirsiniz.)Lazım dosyaların konumu şu:
/var/root/library/lockdown/data_ark.plist
/var/containers/data/system/com.apple.mobileactivationd/library/internal/data_ark.plist
/var/containers/data/system/com.apple.mobileactivationd/library/activation_records/activation_record.plist
telegram: @lgrengoll veya mail atabilirsin [email protected]Nereye gönderiyim
deji mucize yüksek kapasiteli.Iphone 6 için hangi batarya markasını önerirsiniz?
deji mucize yüksek kapasiteli.
deji mucize yüksek kapasiteli.