Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
uygun olması lazım.

14.3 e kadar desteği vardı.

67b5a285fda61b5bf9cc5e57ee612e13.jpg

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İyi akşamlar akrabam askerden geldi cihaz sanırsam iphone x şifresini unutmuş icloud bilgileri yada pc yardımı ile açabilir miyiz?

Slammün aleyküm arkadaşlar acaba iphone'un jailbreak'liyjen kendiliğinden kapanıp açılmasına sebep olan şeyi gösteren bi tweak varmıdır. Son zamanlara kadar sorunsuz kullanıyordum cydia gerekli güncellemeleri yaptım en son ama bu aralar jailbreak modda iken çok fazla kapanıp açılmaya başladı

Slammün aleyküm arkadaşlar acaba iphone'un jailbreak'liyjen kendiliğinden kapanıp açılmasına sebep olan şeyi gösteren bi tweak varmıdır. Son zamanlara kadar sorunsuz kullanıyordum cydia gerekli güncellemeleri yaptım en son ama bu aralar jailbreak modda iken çok fazla kapanıp açılmaya başladı

CrashReporter tweakı ile çökmeye neden olan uygulamayı görebilirsin

cf858af123da80ef7d21d2c54ee396d5.jpg

Jellyfish tweakini satın aldım ama bu sorun yüzünden yükleyemiyorum ne yapmam lazım

burdan son versiyonu yükleyin.

Cidden çok teşekkürler işe yaradı ama şimdi de tekrar yükleyebilir miyim diye dynastic hesabımdan çıkıp tekrar giriş yaptım hesabımda tweak alınmış gösteriyor ve UDID bilgisini de eklediğim halde hala bana tweaki satın al diyor cydia hesabımıda aynı gmail ile bağladım

Cidden çok teşekkürler işe yaradı ama şimdi de tekrar yükleyebilir miyim diye dynastic hesabımdan çıkıp tekrar giriş yaptım hesabımda tweak alınmış gösteriyor ve UDID bilgisini de eklediğim halde hala bana tweaki satın al diyor cydia hesabımıda aynı gmail ile bağladım

Safariden giriş yap ve satın aldığın tweakı cydia dan aç de. Daha sonra tweakın sayfasında purchase this package tıkla

Safariden giriş yap ve satın aldığın tweakı cydia dan aç de. Daha sonra tweakın sayfasında purchase this package tıkla

100 kere yapmama rağmen complete transaction diyor basınca da paypal ile öde yazıyor ama hesabıma bastığımda tweaki aldım gösteriyor repoyu sildim yükledim cihazımı hesaptan çıkarıp tekrar yükledim nafile artık iade edip tekrar almak kaldı iyi akşamlar

Merhaba Iphone da Camera ile cektigim ve Safari den indirdigim resimleri ayiran bir tweak varmi Album iceri,tsk

Merhaba. İphone 6s 14.6 için bilgisayarsız jailbreak var mı?

Dostlar yazılımcıyım yazılım yazıyorum elimde ıphone 6 yok.Elinde jailbreakli İphone 6 olan varsa şu üç ıphone sistem dosyasını bana atabilir mi(Cydia dan Filza Dosya uygulamasını yükleyip.Bu sistem dosyalarına ulaşabilirsiniz.)Lazım dosyaların konumu şu:
/var/root/library/lockdown/data_ark.plist
/var/containers/data/system/com.apple.mobileactivationd/library/internal/data_ark.plist
/var/containers/data/system/com.apple.mobileactivationd/library/activation_records/activation_record.plist

Dostlar yazılımcıyım yazılım yazıyorum elimde ıphone 6 yok.Elinde jailbreakli İphone 6 olan varsa şu üç ıphone sistem dosyasını bana atabilir mi(Cydia dan Filza Dosya uygulamasını yükleyip.Bu sistem dosyalarına ulaşabilirsiniz.)Lazım dosyaların konumu şu:
/var/root/library/lockdown/data_ark.plist
/var/containers/data/system/com.apple.mobileactivationd/library/internal/data_ark.plist
/var/containers/data/system/com.apple.mobileactivationd/library/activation_records/activation_record.plist

Nereye gönderiyim

Merhaba ben IOS 12.4 sürümündeyim 14.3e güncellemek istiyorum shsh kaydım var nasıl güncelleyebilirim?

Iphone 6 için hangi batarya markasını önerirsiniz?

ekran parlaklıgı kısılabilir. kendi telefonumda ekran parlaklıgını kıstıgımda baya farkediyor. otomatige almayın kısıp kendiniz ayarlayın.

Geri