zekeriyacr Kayıtlı Üye JailbreakTR Katılım 18 Eyl 2018 Mesaj 15 Tepkime puanı 3 Perşembe saat 21:39'de #26 Onurpyrz: Yok hocam satmayı düşünmüyorum ayrıca yurt dışı cihazı Genişletmek için tıkla ... Benim 17 pro max beyaz yurtdışı cihazla takas yaparız bi düşün
Onurpyrz: Yok hocam satmayı düşünmüyorum ayrıca yurt dışı cihazı Genişletmek için tıkla ... Benim 17 pro max beyaz yurtdışı cihazla takas yaparız bi düşün
murat fânî Administrator Katılım 28 Tem 2017 Mesaj 2,276 Tepkime puanı 1,464 Dün 16:15 da #27 Beta 0.3.7 ile PPL cihazların desteği eklendi. Deneyebilirsiniz yusufemr3: Dediğiniz gibi oldu hocam unsupported hatası aldım 8 Ağustos'u bekleyelim. Genişletmek için tıkla ...
Beta 0.3.7 ile PPL cihazların desteği eklendi. Deneyebilirsiniz yusufemr3: Dediğiniz gibi oldu hocam unsupported hatası aldım 8 Ağustos'u bekleyelim. Genişletmek için tıkla ...
Onurpyrz Kayıtlı Üye JailbreakTR Katılım 22 Ocak 2019 Mesaj 42 Tepkime puanı 3 Dün 21:33 da #28 Trollstore Lite desteği çıkmış herkese hayırlı olsun
Onurpyrz Kayıtlı Üye JailbreakTR Katılım 22 Ocak 2019 Mesaj 42 Tepkime puanı 3 Dün 21:33 da #29 zekeriyacr: Benim 17 pro max beyaz yurtdışı cihazla takas yaparız bi düşün Genişletmek için tıkla ... Üstüne parada versen olmaz
zekeriyacr: Benim 17 pro max beyaz yurtdışı cihazla takas yaparız bi düşün Genişletmek için tıkla ... Üstüne parada versen olmaz
JailbreakTweaker Kayıtlı Üye Developer Katılım 10 Haz 2022 Mesaj 78 Tepkime puanı 12 Dün 22:17 da #30 Onurpyrz: Trollstore Lite desteği çıkmış herkese hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... Süper.
Y yusufemr3 Kayıtlı Üye JailbreakTR Katılım 29 Tem 2026 Mesaj 4 Tepkime puanı 1 Dün 23:38 da #31 Onurpyrz: Trollstore Lite desteği çıkmış herkese hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... Hocam gelişmeleri Discord’dan mı takip ediyorsunuz? X uygulamasından gönderilere bakıyorum ama geliştiricinin dışında yeni haberlere ulaşamıyorum.
Onurpyrz: Trollstore Lite desteği çıkmış herkese hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... Hocam gelişmeleri Discord’dan mı takip ediyorsunuz? X uygulamasından gönderilere bakıyorum ama geliştiricinin dışında yeni haberlere ulaşamıyorum.