Relaxin Jailbreak - iOS 17 - 17.3.1 Tüm Cihazlar (arm64e)

PPL kaldırıldı mı? Geliştiricinin dün paylaştığı gönderi bugün gözükmüyor.

Ekli dosyalar

• IMG_8320.webp
    IMG_8320.webp
    25.2 KB · Görüntüleme: 2
  • IMG_8319.webp
    IMG_8319.webp
    12.6 KB · Görüntüleme: 2
0.3.8 versiyonu yükleyin hocam. PPL kaldırılmadı, tekrar güncellendi

Jb yaptim iki sorum var
1-Carbridge ios 13 zamaninda satin almistim. Jb bu sebeple kullaniyorum zaten. Su an onu tekrar ucretsiz kurabilir miyim
2- car bridge ips 17 uyumlu degil mi su an

Jb yaptim iki sorum var
1-Carbridge ios 13 zamaninda satin almistim. Jb bu sebeple kullaniyorum zaten. Su an onu tekrar ucretsiz kurabilir miyim
2- car bridge ips 17 uyumlu degil mi su an
Hocam carbirdge ücretli, crackli versiyon kullanıyorduk daha önce. iOS 16.5.1 de kullandım sorunsuz çalışıyordu. 17'de denemedim ama çalışma ihtimali yüksek. elinizde varsa kurup deneyin satın almak isterseniz alırsınız. Alternatif olarak güncel Airaw var denemedim ama iyi görünüyor. YouTube açıkken ekran bölme özelliği var fakat oda 9 dollar. Carbirdge ile entegre çalışabiliyor. Youtube yansıtmak için carbirdge şart olabilir. denemek lazım. Eğer sürekli kullandığınız tweak ise bence satın alın. çünkü güncelleme alacaksınız ve hatalar sorunlar giderilecek. Geliştirici bir çok şeyi çözmüş fakat bir kaç ufak sorun kalmış onlarıda çözdüğünde güncelleme alırsınız en azından. Yinede isterseniz deneme amaçlı ücretsiz (nulled) versiyona bakabilirsiniz. Buradan ücretli tweakleri ihlal ederek paylaşmıyoruz maalesef. Geliştiricilere yazık oluyor, bu yüzden kimse artık düzgün şeyler geliştirmiyor. Sağlam ve sürekli kullandığımız, işimizi gören tweaklere ödeme yapmaktan çekinmeyelim kanaatindeyim. Carbirdge'in çalışıp çalışmadığını denemek isterseniz özelden yazın bakarım, mevcutsa atarım deneyin.

Son düzenleme:
Geri