AltSigner yardımıyla uncover'ı yükledim cihaza fakat jailbreak butonuna tıkladığımda 1/31'de takılı kalıyor ve rebel adlı reklam tarzı bir şey ekrana çıkıyor onu kapatıyorum jailbreak completed diyor ama an error occured yazıyor altında bu hatanın kaynağı nedir?
Ekli dosyayı görüntüle 17400
Düzenleme: AltSigner'dan install butonuna basmadan imzalayıp 3uTools'tan kurulum yapınca sorun ortadan kalkıyormuş aynı hatayı alanlar varsa konudaki alternatif kurulumlarda mevcut olduğunu gördüm oraya bakabilirsiniz.
Dostum forumda ilk sayfada bu konuda anlatımı mevcut. Gene de kendi unc0ver'in sitesinde anlatım mevcut buyur.Merhaba arkadaşlar.lütfen bilen bir arkadaşımız tarif edebilirmi?ıphone 11 telefonum sürümü 13.1.1 buna jailbreak yapmak istiyorum.windos pc yok.macbook var.nasıl yapabilirim kısaca tarif etseniz anlarım arkadaşlar.
[automerge]1592141178[/automerge]
Arkadaşlar yardımcı olmanızı bekliyorum lütfen
Arkadaşlar merhaba günlerdir deniyorum olmuyor fotumdada bulamadım. Uncover ile jb yaptıktan sonra telefon kapandı açıldı ve hem cydia hemde uncover pasif duruma geçti giremiyorum. Uncoverı sildim. Tekrar yüklemeye çalıştım indiriliyor fakat yüklenmiyor. Daha sonrasında uçak moduna alarak vs. Unvover yüklendi fakat hala giriş yapamıyorum uncover tıkladığım anda ana ekrana atıyor. Sürüm 13.5 şuan 13.5.1 e güncellemek istemiyorum jail nasıl yapabilirim bilen biri anlatabilirse çok sevinirim.
Çok teşekkür ederim.forumda ilk sayfaya baktım ama orda windows için diyor.bende macbook var macbookla ıphone 11 jailbreak yapmak istiyorum.sürüm.13.1.1

Unc0ver ipasını unc0ver.dev sitesinden indirin ve Alstore ile yükleyin
Not: cihaz ve Altstore aynı Wi-Fi de olması lazım
Akşam deneyeceğim erase all data nerde yazıyor bu arada baksam bulurum ama aklımda olsunBendede ayni sıkıntı vardı uncoveri silip imza ile ilgili deneme yapayim demiştim telefonu reboot yaptim ne jailbreak yapabildim nede silebildim 3utools jailbreak failed diyordu önceden yüklü olduğu için telefonu 3utools ile erase all data dedim sonra tekrar jailbreak yapmayi denedim oldu iphone Se ios 13.4.1 sürümündeyim
13.6.2 jaılbreak olmuyormu desteklenmeyen dıyor ya bı bılgınız varmı
13.5.1 için uncover yükleniyor bu videoda.. Doğrumu?
herkes şöyle böyle demiş ama 3u tools dışında bişey indirmenize gerek yok 3u tools içinde jailbreak kısmı var oraya girip run jailbreak diyorsunuz o kendisi herşeyi indirip 3-4 dk içinde kuruyor telefonu usb ile laptoba bağlayın yeterli yok imza şu bu hiç gerek yok şifrenizi falanda istemiyor bu kadar basit
iphone 7 13,3,1 şimdi yaptım jailbreak ve kullanıyorum
herkes şöyle böyle demiş ama 3u tools dışında bişey indirmenize gerek yok 3u tools içinde jailbreak kısmı var oraya girip run jailbreak diyorsunuz o kendisi herşeyi indirip 3-4 dk içinde kuruyor telefonu usb ile laptoba bağlayın yeterli yok imza şu bu hiç gerek yok şifrenizi falanda istemiyor bu kadar basit
iphone 7 13,3,1 şimdi yaptım jailbreak ve kullanıyorum
yüklemesine yüklüyo uncoveri ama rebel reklaminda takili kaliyo... digerlerindeki gibi
bu rebel de ne yapal lazim???
yaptım oda olmadı hala rebel reklamında kalıyor çok kişi bu sorunu yaşamış anladığım kadarıyla çözümü yok 15 gündür uğraşıyorumBendede ayni sıkıntı vardı uncoveri silip imza ile ilgili deneme yapayim demiştim telefonu reboot yaptim ne jailbreak yapabildim nede silebildim 3utools jailbreak failed diyordu önceden yüklü olduğu için telefonu 3utools ile erase all data dedim sonra tekrar jailbreak yapmayi denedim oldu iphone Se ios 13.4.1 sürümündeyim
arkadaslar bana yardimci olurmusunuz uncoveri kurdu yanliz jailbreak basinca rebel yönlendiriyo geri gidince error veriyo
beyler 13.5.1 surum jailbreak yapmak istedigim burada kaliyor bilgisi olan varmi sebebini ?
neye dayanarak soyluyosun ogrene bilirmiyim net cevap veriyosun ama var checkra1n 13.5.1 jailbreak yapiliyor lakin unc0verleye yapmaya calisiyorum bilgisayarsiz olmadi benim windows yada macbook bulmam lazim bir sey cevaplarken arastir ilk bas varmi yokmu diye sormadim ayriyeten13.5.1 sürümüne şu an için jailbreak yok arkadaşım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi