Telefondan jb yapabileceğimiz site var mı ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Koca forumda bir bilen yokmu
Telefondan jb yapabileceğimiz site var mı ?
Koca forumda bir bilen yokmu
Kuba download var.Koca forumda bir bilen yokmu
Kuba download var.
Şimdi yine gereksiz yere yasaklama alırım kesin.
Bununla ilgili bi video linki atabilir misincheckra1n ile evet
forumda araştırırsan bunla ilgili onlarca konu varBununla ilgili bi video linki atabilir misin
12.2 altında AltStore kullanamazsınız. Yani unc0ver'ı farklı yollarla yüklemeniz gerek. Websitesi, 3utools vs.Arkadaşlar merhaba 12.1.3 sürüm ipad air 2 için unc0ver jailbreak yapabiliyor muyum?Konu başlığında ios 11.0-13.5 sürümler için var olduğu yazıyor fakat ben altstoredan denerken 12.2 ye güncellememi istedi ben mi biyerlerde hata yapıyorum yoksa bu cihaz ve bu sürüm için jailbreak yok mu?
12.2 altında AltStore kullanamazsınız. Yani unc0ver'ı farklı yollarla yüklemeniz gerek. Websitesi, 3utools vs.
12.2 altında AltStore kullanamazsınız. Yani unc0ver'ı farklı yollarla yüklemeniz gerek. Websitesi, 3utools vs.
Tam olarak bilmiyorum yanlış olmasın ama iOS 13.5'te de kullanabiliyorsunuz fakat Apple Watch iOS 14'teki bir takım özelliklerden mahrum kalıyorsunuz.arkadaşlar merhaba, ios 13.5 uncover jailbreak kullanıyorum, apple watch serie 3 alacağım ancak sitesinde şöyle bir yazı var,
Apple Watch için iOS 14 veya daha yeni bir iOS sürümü yüklü iPhone 6s veya daha yeni bir iPhone modeli gerekir.
jailbreak gitmemesi adına telefonu güncellemek istemiyorum, ios 13.5 üzerindeyken saati kullanabileceğim bir tweak var mıdır?
Yükseltebileceğiniz sürüm iOS 14.0.2'dir. Eğer hemen jailbreak yapmak istiyorsanız, elinizdeki cihaz iPhone 6s/6s+ ise ve bilgisayarınız da varsa jailbreak yapabilmek için güncellemenizi öneririm eğer iPhone 7 varsa elinizde birkaç hafta boyunca beklemeniz gerek. 8 ya da üzeri ise güncellemeyin direkt unc0ver ile telefonunuzdan jailbreak yapın. Bilgisayarınız yoksa da güncellemeyin unc0ver ile jailbreak yapın.Değerli arkadaşlar jb işlemlerinden uzun bir süredir uzak kaldım. Şu an cihaz 13.4.1 sürüm de, Jb için tavsiyeniz nedir.
Yükseltme ihtimalim var mı ?
Yükselteyim mi ?
Şu an için tavsiye ettiğiniz stabil hangi sürüm var ?
Yoksa mevcut olana jb mi uygulayayım ?
Aydınlatırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler
Bilgi için çok teşekkürler. Cihaz 6s plus.Yükseltebileceğiniz sürüm iOS 14.0.2'dir. Eğer hemen jailbreak yapmak istiyorsanız, elinizdeki cihaz iPhone 6s/6s+ ise ve bilgisayarınız da varsa jailbreak yapabilmek için güncellemenizi öneririm eğer iPhone 7 varsa elinizde birkaç hafta boyunca beklemeniz gerek. 8 ya da üzeri ise güncellemeyin direkt unc0ver ile telefonunuzdan jailbreak yapın. Bilgisayarınız yoksa da güncellemeyin unc0ver ile jailbreak yapın.
Merhaba arkadaşlar, küçük kızımın iphone 5S i var, sürümü 12.4.6, kızım video star yüklemek istiyor, fakat her ay para ödemek zorunda kalıyoruz, bu cihazı jailbreak yapıp videostar pro uygulamasının kısıtlamasız versiyonunu yükleyebilir miyiz? Yardımcı olursanız sevinirim...
Jailbreak yaparak yükleyebilirsiniz. Ama korsanlık olur. AppSync Unified tweaki kurup istediğiniz programın .ipa'sını internetten bulup Filza ile yükleyin.Merhaba arkadaşlar, küçük kızımın iphone 5S i var, sürümü 12.4.6, kızım video star yüklemek istiyor, fakat her ay para ödemek zorunda kalıyoruz, bu cihazı jailbreak yapıp videostar pro uygulamasının kısıtlamasız versiyonunu yükleyebilir miyiz? Yardımcı olursanız sevinirim...