Şimdi ben 8 plus 14.8 güncellersem unc0ver işe jailbreak Yapabilecekmiyim
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hayır
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şimdi ben 8 plus 14.8 güncellersem unc0ver işe jailbreak Yapabilecekmiyim
Aynen oldu Ardaoz, teşekkürler.Altstore un eski surumunu kur kardesim bilgisayarina. Ordan jailbreakle. Sorunumu cozdum ben boyle yapip
Hayır
14.8 e güncelleyemezsin 1 uncover senin cihazı desteklemiyor 2 jailbreak artık kabak tadı vermeye başladı 3
14.8 yükseltilebildiğini dair metod var sen biraz konulara hakim değilsin sanırım
Merhaba herkese .unterhered Jailbreak yapan var mı unc0ver ile A12 yada A13 cihazlar için .14.4 ve 14.5.1 arası
Slm arkadaslar biraz önce ip12 pro cihazimi ios 14.8 versiyonuna güncelledim yalniz uncover 8.0.2 versiyonunu yükleyince unsupport hatasi veriyor neden oldugunu söyleyebilecek bir arkadas varmi,Aceba ip12 Jailbreak destegi yokmu?normalde uncover ios 11.0-14.8 sürümlerini destekledigi gözüküyor.
Slm arkadaslar biraz önce ip12 pro cihazimi ios 14.8 versiyonuna güncelledim yalniz uncover 8.0.2 versiyonunu yükleyince unsupport hatasi veriyor neden oldugunu söyleyebilecek bir arkadas varmi,Aceba ip12 Jailbreak destegi yokmu?normalde uncover ios 11.0-14.8 sürümlerini destekledigi gözüküyor.
A12 -A13 işlemcili cihazlar diyor yalnız!senin cihaz A14.
iPhone 12 ve üstünü 14.8 de Uncover henüz desteklemiyor

Uncover Çalışan İpa Lazım Pc Yok Köydeyim Bildiğin Bir Link Varmı?Güvenli neden güvensiz olsun ben unc0ver imzalama yapıyorum onunla sorun olmadı @pisstn
İOS 11 için unc0ver güncel link nasıl bulabilirim denediklerimin hiç biri olmadı maalesef yardımcı olabilir misiniz