unc0ver ~ iOS 11.0 - 14.8 Jailbreak!

Checkra1n ile jailbreak yapmıştım telefon kapanınca yanımda da mac olmayınca mecburen unc0ver'dan yapmak zorunda kaldım altserver ile yükledim unc0veri fakat bu hatayı aldım 5 sefer denedim yine aynı hatayı veriyor. Nasıl düzeltebilirim acaba ?
asset.PNG
cihazım : İphone X 13.2.2

Merhaba;
İphone 7 13.3.1 kullanıyorum uncover nezaman gelicek acaba bir bilgi varmıdır

@Altan06

Bu yıl içinde belki gelebilir... bu soruya hiç kimse net bir cevap veremez ve mümkün değil...

@Altan06

Bu yıl içinde belki gelebilir... bu soruya hiç kimse net bir cevap veremez ve mümkün değil...

Peki son süreme yüklemek mi akılcı yoksa bu sürümde kalıp beklemek mi bilemedim.Eski sürümlere imzaların açılma olasılığıda artık mümkün değil herhalde.

@Altan06

Bu sürümde beklemek en doğru karardır...

İlginiz için ayrı teşekkür ederim.Son olarak imzaları kapanan sürümlere dönme şansımız artık söz konusu değilmidir.Yoksa ara ara açılıyormu.Bu konu hakkında da bilgi alabilirsem çok sevinirim

Telefondan unc0ver’ı nerden yükleyebilirim. Bildiğiniz site var mı? Şimdiden teşekkür ederim

Beyler uncover jailbreakı cookernutz dan indirdim kazım olan ordan indirsin
merhaba dostum yukleniyor diyor ama boyle kaliyor ayni sorunu yasayan var mi ?

Ekli dosyalar

• 91C85582-C02C-45C3-885C-938ACC756065.png
    91C85582-C02C-45C3-885C-938ACC756065.png
    670 KB · Görüntüleme: 23
Telefondan yüklenen sitelere güvenmiyorum ve önermiyorum. Ne zaman o tip sitelerden acil bir program yüklemeye kalksam hemen apple account ödemesi diye dolandırıcı mailleri geliyor.

Telefondan yüklenen sitelere güvenmiyorum ve önermiyorum. Ne zaman o tip sitelerden acil bir program yüklemeye kalksam hemen apple account ödemesi diye dolandırıcı mailleri geliyor.
pc`den nasil yuklerim acaba?

Merhaba ios sürümüm 12.4.1 elimde mac yok windowstan usb ile uğraşmak istemiyorum sizce ios 12.4.1 sürümüne mi yoksa ios 13.4.1 sürümüne mi daha çabuk gelir hangisi daha mantıklı uncover vb jb araçları için

Askerdeyim arkadaslar ios 11 uncover yukleyemiyorum telden yardim edermisiniz bilgisayar yok

arkadaşlar cokernutx sitesinden yükleyebilirsiniz. Hata vermiyor.

Arkadaşlar cokernutx’dan yüklemeye çalıştım ama uygulama açılmıyor. Hala indiriliyor şeklinde gözüküyor. Bunun bir çözümü var mı?

Bende Yukledım ve acılmıyor cokernutx programı acılıyor gıbı yaparak beyaz ekran sonrası kapanıyor,etkısı olur dıye SAFARI gecmısınıde sıldım

Geri