unc0ver ~ iOS 11.0 - 14.8 Jailbreak!

11.3.1 deyim shsh kayıtların geçmeyi önerirmisiniz .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Selam arkadaşlar iphone 5s ios 11.1.1 sürümünü 12 ye güncelleyip jailbreak yapabilir miyim ?

Selam arkadaşlar iphone 5s ios 11.1.1 sürümünü 12 ye güncelleyip jailbreak yapabilir miyim ?

5s için henüz desteklemiyor maalesef

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şuan bilgisayar olmadan yapmak için güncel link var mı? Şuan en son çıkan New beta olan mı? Onun üstü çıktı mı PC yada PC olmadan en üst hangi sürüm var ve en üst sürümü PC olmadan yapabilirmiyiz?

Şuan bilgisayar olmadan yapmak için güncel link var mı? Şuan en son çıkan New beta olan mı? Onun üstü çıktı mı PC yada PC olmadan en üst hangi sürüm var ve en üst sürümü PC olmadan yapabilirmiyiz?

Bunun yanıtı önemli bilen arkadaşlardan destek bekliyoruz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bilgisayar olmadan güncel link konuya ekleniyor

Şuanda son sürüm B31 Bilgisayar ile bu sürümü kurabilirsin fakat bilgisayarsız olan 1 alt sürümde kalabiliyor bazen

Arkadaslar ip7+ 11.3.1 jb cihazımı 12.1.2 jb yapabilir miyim

Arkadaslar ip7+ 11.3.1 jb cihazımı 12.1.2 jb yapabilir miyim
Konuyu inceleyin

Hayır bilgisayarsız güncel link konuya eklendi hemen yukarıda bildirdim zaten
Kardeşim peki PC ile kurmak istiyorum konuda bu konıda bana yardımcı olurmusun veya konuya yönlendirebilirsin

whoizitpro ve call recorder tweak larını yüklemeye çalıştığımda;

POSIX: Operation timed out diye bşr hata alıyorum

12.1 sürümünden mi kaynaklanıyor ki ?

Türkçesi: Birçok insan Unc0ver'e A7 / A8 ve A12 desteği konusunda endişeli gözüküyor. Endişelenmeyin, kimse sizi unutmadı, Pwn20wnd sonraki güncellemelerde hem A7, A8 hem de A12 desteği eklemek için çalışıyor. Lütfen sabırla bekleyin. Birkaç gün sürebilir ve normaldir, ancak gelecektir.

Geri