Selam arkadaşlar az önce whatsapp’ı güncelledim açılmamaya başladı atıyor. Safe modda çalışıyor. Stalky ve watusi kaldırdım belki sorun ordan kaynaklıdır diye ama işe yaramadı. Ne yapabilirim? 11.1.2 electra.
WatusiTools'un güncellemesini bekleyeceksin
Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro
Kaldırdım ama onu zaten?
whatsapp kaldırıp tekrar yüklemeyi denedin mi ?
Onu şu aşamada deneyemedim yedeklemem lazım önce şuan yedekleme imkanım yok
whatsapp kaldırıp tekrar yüklemeyi denedin mi ?
iclenar ile whatsui ait bütün kırıntıları temizleyi dener misin ?
İcleaner var, nasıl yapılır tarif eder misin?
iCleaner uygulamasını aç sol altta + butonuna bas ‘ayar dosyaları’ seçeneğini seç. Sonra ‘düzenle’yi seçip iPhone’a daha önceden kurup kaldırdığn tweak isimlerinin yanındaki – butonuna basarak kalıntıları sil. Daha sonra altta bulunan ‘süpürge’ şeklindeki simgeye tıklayarak genel olarak temizleme işlemini gerçekleştir. Temizleme işleme bitince respring yapın.
Stalky içinde dener misin ?
aklıma birşey geldi bak pc geçme vaktin olursa whatsappın bir önceki sürümünü internet üzerinden ipa olarak indirip kurmayı deneyebilrisin
App admin i kur sonra WhatsApp ın bir alt sürümünü yükle
App admin ios 11 de çalışmıyor
Arkadaşlar dışardan yüklenen WhatsApp bildirimleri devredışı bırakır yani işe yaramaz...
Sadece 2.18.40 - 2.18.31 yüklü bir telefonda WhatsApp varsa onu ifunbox ile yükleyebilirsin.. ama sadece senin AppleID ile indiğin bir WhatsApp uygulaması olacak.
JailbreakTR
şimdi tekrar mesaj at onlara fabrika ayarlarına tekrar geri döndüm diyerek bakalım ne zaman verilecektir