Çözüldü Whatsapp açılmıyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi aticim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aticim

Aktif Üye
JailbreakTR
Selam arkadaşlar az önce whatsapp’ı güncelledim açılmamaya başladı atıyor. Safe modda çalışıyor. Stalky ve watusi kaldırdım belki sorun ordan kaynaklıdır diye ama işe yaramadı. Ne yapabilirim? 11.1.2 electra.

Selam arkadaşlar az önce whatsapp’ı güncelledim açılmamaya başladı atıyor. Safe modda çalışıyor. Stalky ve watusi kaldırdım belki sorun ordan kaynaklıdır diye ama işe yaramadı. Ne yapabilirim? 11.1.2 electra.

WatusiTools'un güncellemesini bekleyeceksin

Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro

Kaldırdım ama onu zaten?

WatusiTools ve kırıntısınıda sil,
OnlineNotify varsa sil..
ancak öyle Yeni WhatsApp çalışır.

Yada WatusiTools , Watusi 2 yi ve kullanıyorsan OnlineNotify ile beraber Satın alman gerekiyor

Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro

whatsapp kaldırıp tekrar yüklemeyi denedin mi ?

İcleaner var, nasıl yapılır tarif eder misin?

iCleaner uygulamasını aç sol altta + butonuna bas ‘ayar dosyaları’ seçeneğini seç. Sonra ‘düzenle’yi seçip iPhone’a daha önceden kurup kaldırdığn tweak isimlerinin yanındaki – butonuna basarak kalıntıları sil. Daha sonra altta bulunan ‘süpürge’ şeklindeki simgeye tıklayarak genel olarak temizleme işlemini gerçekleştir. Temizleme işleme bitince respring yapın.

iCleaner uygulamasını aç sol altta + butonuna bas ‘ayar dosyaları’ seçeneğini seç. Sonra ‘düzenle’yi seçip iPhone’a daha önceden kurup kaldırdığn tweak isimlerinin yanındaki – butonuna basarak kalıntıları sil. Daha sonra altta bulunan ‘süpürge’ şeklindeki simgeye tıklayarak genel olarak temizleme işlemini gerçekleştir. Temizleme işleme bitince respring yapın.

Vatusiye ait kalıntı yoktu Ama temizlik yaptım işe yaramadı

aklıma birşey geldi bak pc geçme vaktin olursa whatsappın bir önceki sürümünü internet üzerinden ipa olarak indirip kurmayı deneyebilrisin

aklıma birşey geldi bak pc geçme vaktin olursa whatsappın bir önceki sürümünü internet üzerinden ipa olarak indirip kurmayı deneyebilrisin

Olmazsa öyle yaparım yarın. Evde pc yok. Yardım için teşekkürler

App admin i kur sonra WhatsApp ın bir alt sürümünü yükle

whatsapp 2.18.40 sürümü bu galiba.

indir. @aticim
[automerge]1525895895[/automerge]
veya başka sürüm indirmek istiyorsan ..

buradan aşşağıya inip bırak seçebilirsin. 1525895882581.png

Arkadaşlar dışardan yüklenen WhatsApp bildirimleri devredışı bırakır yani işe yaramaz...

Sadece 2.18.40 - 2.18.31 yüklü bir telefonda WhatsApp varsa onu ifunbox ile yükleyebilirsin.. ama sadece senin AppleID ile indiğin bir WhatsApp uygulaması olacak.

JailbreakTR

Arkadaşlar dışardan yüklenen WhatsApp bildirimleri devredışı bırakır yani işe yaramaz...

Sadece 2.18.40 - 2.18.31 yüklü bir telefonda WhatsApp varsa onu ifunbox ile yükleyebilirsin.. ama sadece senin AppleID ile indiğin bir WhatsApp uygulaması olacak.

JailbreakTR

Zannetmiyorum bulabileceğimi. Eski versiyon denedim az önce app cake den 2.18.21 vardı o da icloud drive kapalı diye uyarı veriyo açık olduğu halde. Yedeğimi riske atmamak için devam etmedim

WhatsApp’a yazdım sonunu
df322d8561cc989dd8cacc52b5c87df7.jpg
cevap olarak bunu gönderdiler

şimdi tekrar mesaj at onlara fabrika ayarlarına tekrar geri döndüm diyerek bakalım ne zaman verilecektir

şimdi tekrar mesaj at onlara fabrika ayarlarına tekrar geri döndüm diyerek bakalım ne zaman verilecektir

Onlarla alakası Yok WhatsApp in çökmesi.. WatusiTools ve Watusi 2 ile son sürüm çakışıyor..

Her uygulama cihazın jb olup olmadığını tanır..

JailbreakTR

o zaman arkadaşın yapacağı hiç bir şey kalmadı belirtilen çakışmayı bulması gerekiyorsenin dediğin uygumaları kaldırmış fakat hala sorun var.

Geri