Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

sürüm 11.1.2 ip 6 s. Shsh kaydım var imzalar kapanırsa benim beta 3 e yükseltme şansım var mı ?

12.1.1 beta 3 imzası su anda açık. 12.1.1 beta 3 e güncellemek istiyorsanız şimdi güncelleyebilirsiniz. Ayrıca shsh kayıtlarınız varsa futurerestore kullanarak direk olarak 12.x.x sürümlerinden birine de güncelleme yapabilirsiniz.

Kenan___

1 yıldır 6s plus kullanıyorum. 2020 ocak ayına kadar garantim devam ediyor. Şuan şarj döngüm 485. Pil sağlığım yüzde 87. Bu sene kasım aralık gibi ücretsiz pil değişiminden garanti kapsamında yararlanmak istiyorum.
12.1.1 de jailbreak bekliyorum. Serviste Pil değişiminden sonra jailbreakte sıkıntı olur mu ?

Senin durumunda 6s cihazım vardı. Randevu alıp servise gittim. Pili değiştirin fakat restore etmezseniz ben yedekledikden sonra hallederim dedim sıkıntı yapmadılar. Sadece ayarlarda sağlık durumu gözükmemesi gibi bir durum meydana gelebiliyor. 11.4 de iken bende sorun çıkmadı. iOS 12 pil durumları değişti için bir ihtimal sorun olabilir.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Herkese merhaba...
11.4 b3 sistemli JBli İphone X cihazım var.
ios 12 jb için önerebileceğiniz bir yol var mıdır?
Teşekkür ederim.

Senin durumunda 6s cihazım vardı. Randevu alıp servise gittim. Pili değiştirin fakat restore etmezseniz ben yedekledikden sonra hallederim dedim sıkıntı yapmadılar. Sadece ayarlarda sağlık durumu gözükmemesi gibi bir durum meydana gelebiliyor. 11.4 de iken bende sorun çıkmadı. iOS 12 pil durumları değişti için bir ihtimal sorun olabilir.

Yani jailbreak olmayan güncel sürüme yükseltme gibi bir işlem yapmazlar değilmi ? Sorun derken nasıl bir sorun ?

Arkadaşlar jealbreak nasıl yaparım hiç yapmadım birisi ne olur tarif edebilir mi
İos12.1.4
İphone 7 Plus kullanıyorum
[automerge]1550853300[/automerge]
Arkadaşlar jealbreak nasıl yaparım hiç yapmadım birisi ne olur tarif edebilir mi
İos12.1.4
Imeı sorunu olur mu değiştirebilir miyim ımeı ?

Yani jailbreak olmayan güncel sürüme yükseltme gibi bir işlem yapmazlar değilmi ? Sorun derken nasıl bir sorun ?

Kendin elden cihazı verirken dediklerimi söyle. Rica etsem
Cihazı sıfırlamayın pili değiştirin ben değişimden sonra kendim cihazı sıfırlarım diyebilirsin.
Eğer ki değişim sonrası sen ayarlar da pil sekmesinde pil sağlığını göremezsen ayarlardan cihazı sıfırlarsın.
Ayarlarda bu şekilde pilin gözükürse sıkıntı yok.

eeff149872e4f1524d65d096c0b8b700.jpg

İos12.1.4

12.1.4 e jailbreak yok yapamazsın

BİR fidan BİN nesil

arkadaslar kolay gelsin elektrayi yukledim 3/1 atiyor sonra error : rootfs remount hatasi aliyorum sorun ne bilen varmi..
iphone x 11.4.1
Cözümü sokmu arkadaslar

Son düzenleme:
İos12.1.4

12.1.1 beta 3 imzası açıksa betaya geç jailbrek in çıkmasını bekle eli kulağında anca bu şekilde yapabilirsin

BİR fidan BİN nesil

^^Semi-Tethered Jailbreak ise cihazın bilgisayara bağlanmadan Jailbreak'li olarak açılmasına olanak sağlasa da Mail uygulaması gibi bazı kritik uygulamaları bilgisayara bağlayıp yeniden boot etmeden kullanamazsınız.^^
Semi-Tethered olarak gelecek sanırım.
Açıklarmısınız biraz. Nedir bu Semi-Tethered ne yapılır ne yapılmaz.

Ekli dosyalar

• B928C4BB-6AA1-4D42-B286-D16FF2066F02.jpeg
    B928C4BB-6AA1-4D42-B286-D16FF2066F02.jpeg
    716.4 KB · Görüntüleme: 36
IMG_6065.jpg beyler jailbreak butonuna basıyorum reboot atıyor ama cydia gelmiyor yardım olacak var mı ?

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Beyler elmada kaldım ben telefon açılmıyor haberiniz olsun. Bu arada yardımcı olacak birisi var mı ne yapmam gerekiyor ve ayrıca telefonu da kapatamıyorum sürekli yeniden başlatıyo

Beyler elmada kaldım ben telefon açılmıyor haberiniz olsun. Bu arada yardımcı olacak birisi var mı ne yapmam gerekiyor

12.1.1 Beta 3 imzası hala açıksa geçiş yapabilir yada 12.1.3/12.1.4 ipalarını indirip dfu modda sıfırlayabilirsin

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Beyler elmada kaldım ben telefon açılmıyor haberiniz olsun. Bu arada yardımcı olacak birisi var mı ne yapmam gerekiyor ve ayrıca telefonu da kapatamıyorum sürekli yeniden başlatıyo
Telefonuna imzası kapanmadan ios 12.1.1 beta 3 ü yükle şu yöntemle bilgisayara bağla telefonunu Apple logosu geldiğinde kilit ve ses kısma tuşuna badılı tur ta ki itunes işareti gelene kadar ekrana sonra dediğim yazılımı indir itunesi aç güncelleye shift ile bas .ipa’yı seç yükle. Jb yaparken ise iphone bul u siriyi parolayı kapat ve telefonu uçak moduna Al öyle yap ilklerde olmayacaktır sen olana kadar dene benimki şahsem 4’üncü de oldu.

Telefonuna imzası kapanmadan ios 12.1.1 beta 3 ü yükle şu yöntemle bilgisayara bağla telefonunu Apple logosu geldiğinde kilit ve ses kısma tuşuna badılı tur ta ki itunes işareti gelene kadar ekrana sonra dediğim yazılımı indir itunesi aç güncelleye shift ile bas .ipa’yı seç yükle. Jb yaparken ise iphone bul u siriyi parolayı kapat ve telefonu uçak moduna Al öyle yap ilklerde olmayacaktır sen olana kadar dene benimki şahsem 4’üncü de oldu.
Nerden indirmem gerekiyormhocam itunnes e bağladım cihazı

Ben buradan indirdim Kardeşim .ipodhacks142.com/download-ios-12-1-1-beta-3-for-free-ipsw-direct-download-links-over-the-air-profile/

Unc0ver b30 İOS 12-12.1.2 kadar çıkmış.
Deneyen varmı? 6s 12.1.2

SE'me kurdum <3 Çok rahat yaptım JB. 11.3.1'deki gibi şunu kapa bunu kapa derdi yok. Şimdi tek sorun tweaklerin güncellenmesini beklemek.
Önerilen repo varsa alabilirim.

Unc0ver b30 İOS 12-12.1.2 kadar çıkmış.
Deneyen varmı? 6s 12.1.2

6s 12.1 e onu yükledim. Sprun yok

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri