Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

Vallaha kaldık m*l gibi yaw

2-3 hafta diyorlar ama kimse bekleyemez o sürede. 12 seneyi aşkın süredir JB ile uğraşıyorum. Eskiden eşitlik vardı adalet vardı her cihaza aynı anda JB çıkar aynı muamele yapılırdı. Şimdi her şeyi A9 ve üstüne çıkarıyorlar. Yok abi zamanında hata ettik 5S ve 6 alarak. SSH2 kaydım var İOS 9’a şimdi düşürüp bir dahada dönmemek üzere orada kalacağım. En azından İOS 9’a JB var.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

A7 -A8 + A12 önümüzdeki günlerde eklenirler sadece sabırlı olun..

JailbreakTR

Sabır mabır kalmadı insanda. Her şey neden A9 ve üstüne çıkıyor? Bize neden çıkmıyor? Bizim farkımız ney onlardan? Dış kapının mandalı muamelesi görüyoruz. Ayrıca A12’ye neden çıkmadı onuda anlamadım. Bu cihaz amiral gemisi her şeyden önce ona öncelik verilmeli.

Sabır mabır kalmadı insanda. Her şey neden A9 ve üstüne çıkıyor? Bize neden çıkmıyor? Bizim farkımız ney onlardan? Dış kapının mandalı muamelesi görüyoruz. Ayrıca A12’ye neden çıkmadı onuda anlamadım. Bu cihaz amiral gemisi her şeyden önce ona öncelik verilmeli.

Exploit kaynaklı olay. En kolay hangisiyse onlara verildi şu an. Diğerlerine de destek yakında verilecektir.

Exploit kaynaklı olay. En kolay hangisiyse onlara verildi şu an. Diğerlerine de destek yakında verilecektir.

Hocam yalnız eski bir işlemciyi kırmak, yeni işlemcileri kırmaktan daha basit olmalı. A7 ve A8 o A9,A10,A11 işlemcilerinden daha eski ve güvenliksiz kolayca halledilmesi lazım A7 ve A8’in. Ama bu adamlar tam tersini yapıyor. Garip!?

iOS 11 de google reklamlarını kapatan tweak vardı ismini unuttum sayfa da o kadar aradım bulamadım

12.1.1 beta 3 elmada kaldım. Cihazda Zeppelin, SafariFullScreenScrolling dışında hiçbir kullanıcı tweaki yok. Tek yaptığım cihazı kapatmak oldu. :(

Hocam yalnız eski bir işlemciyi kırmak, yeni işlemcileri kırmaktan daha basit olmalı. A7 ve A8 o A9,A10,A11 işlemcilerinden daha eski ve güvenliksiz kolayca halledilmesi lazım A7 ve A8’in. Ama bu adamlar tam tersini yapıyor. Garip!?

Exploit sistemdeki hatayı hedef alarak çalışıyor. Donanım değil.

Merhaba arkadaşlar
RespringProgress kurdum bizim repodan ama telefon Respring yapıyor ve açılmıyor restart yapıyor ve Jailbraek gidiyor. Tekrar Jailbraek yapıyorum yine Respring ekranında kalıyor yine restart yapıyor. Bu RespringProgress tarak nasıl kaldırabilirim.

Arkadaşlar ayarlar kısmında tweakler görünmüyor bir kişi yok mu bu işten anlayan yav sabahtan beri yazıyorum

Arkadaşlar ayarlar kısmında tweakler görünmüyor bir kişi yok mu bu işten anlayan yav sabahtan beri yazıyorum

Yeni çıkan güncel İPA yı kur...

Öyle sabahtan beri bilmem nerden beri kelimeler hoş değil !!

JailbreakTR

JailbreakTR
Orda katmak istediğim mana sitem anlamında. Kimseye ahkam kesmek için yazmadım. Asıl sizin ünlem ile konuşmanız hiç hoş olmamış yardım etmezsiniz saygı duyarım şahsa konuşmamışım sonuçta
[automerge]1551027921[/automerge]

JailbreakTR
Yardım içinde teşekkür ederim.

iPhone 6 ya nE zaman gelir ilk defa jailbreak yapıcam biraz bilinçsiz ve bilgisizim

662b90af27524ebe1a23f72287b0fba7.jpg
güzelll

Adminlere soruyorum
•Jailbreak yapmadan önce hata almamak için neler yapmalıyız?
Şu aralar çok fazla hata alan görüyorum ve korkmaya başladım neredeyse vazgeçeceğim yani
•bide uncoverin ayrı ayrı beta sürümleri var ve yeni bir sürümü çıktığında -eğer biz bir önceki sürümde jb yaptıysak- nasıl güncelleyeceğiz?

G0blinden beri jailbreak yapıyorum valla bu kadar stabilini görmedim
Daha betası böyleyse siz düşünün

Adminlere soruyorum
•Jailbreak yapmadan önce hata almamak için neler yapmalıyız?
Şu aralar çok fazla hata alan görüyorum ve korkmaya başladım neredeyse vazgeçeceğim yani
•bide uncoverin ayrı ayrı beta sürümleri var ve yeni bir sürümü çıktığında -eğer biz bir önceki sürümde jb yaptıysak- nasıl güncelleyeceğiz?
B31 ile telefondan kurdun PC olmadan kullanıyordum b32 çıkınca güncelleyim dedim masa üstünden kaldırıp b32yi kurdum ama döngüde kalıyor baya sonda Apple logosu görünüp jb aktif olmadan açılıyor telefon.ayarlardan cydiayıda yeniden kur yaptım ama olmadı ne yapılabilir?
[automerge]1550950130[/automerge]

Aynı durum başına gelenler ayarları aşağıdaki gibi yapsın

Rica Ederim

Geri