Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

Cihaz iphone 7 plus ios sürümü 12.1.2 sorum şu bu cihaza nasıl jb atabilirim önce cihazı fabrika ayarlarınamı döndürmem lazım en son jb desteği hangi sürümde ve nerden bulurum yardımcı olurmusunuz

Herkese merhaba, elimde 11.4 ve 11.3.1 sürümlerin shsh2’leri var. Şu an 12.1.1’deyim ve geri dönemiyorum. Dönebilsem jb yapabilirim ama noncerebot1131 adlı bir profil yüklenerek dönülüyor bu da 11.3.1’de çalışıyor. Noncerebot12 çıkmadığı için bu yöntemle dönemiyorum. Başka bir yöntemle shsh leri kullanıp geri dönüp jb yapabilir miyim?

Herkese merhaba, elimde 11.4 ve 11.3.1 sürümlerin shsh2’leri var. Şu an 12.1.1’deyim ve geri dönemiyorum. Dönebilsem jb yapabilirim ama noncerebot1131 adlı bir profil yüklenerek dönülüyor bu da 11.3.1’de çalışıyor. Noncerebot12 çıkmadığı için bu yöntemle dönemiyorum. Başka bir yöntemle shsh leri kullanıp geri dönüp jb yapabilir miyim?

Dönemezsin bro
Hiç bir yöntemle dönemezsin

emeği geçenlere teşekkürler. keyifle takip ediyorum.

Merhaba Arkadaşlar ios 12.1.1 jailbrek ne zaman çıkar sizce ?

1562239ecd1570899c5dfb547b23b518.png

tweakbox tan electrayı guncelledikten sonra jb olmamaya başladı, enable jailbreak a basınca 1/3 yazıp telefon kendine reboot atıyor. Normalde 1/3 den sonra 2/3 yazıp respring atiyordu jb aktif oluyordu. Sorunu nasıl cozerim bilen varsa yardımcı olabilirmi?

Ekli dosyalar

• 76BA8DD3-BC94-4658-8FAE-F673AE6E939E.png
    76BA8DD3-BC94-4658-8FAE-F673AE6E939E.png
    138.6 KB · Görüntüleme: 70
tweakbox tan electrayı guncelledikten sonra jb olmamaya başladı, enable jailbreak a basınca 1/3 yazıp telefon kendine reboot atıyor. Normalde 1/3 den sonra 2/3 yazıp respring atiyordu jb aktif oluyordu. Sorunu nasıl cozerim bilen varsa yardımcı olabilirmi?

Telefonu biraz kullanıp öyle deneyin.

selamalar jailbreak herhangi bir bankacılık uygulamasında sorun yaratabilir mi, giriş yapılamama, uygulamanın çalışmaması vs.?
teşekkürler

Hocam enable jailbreaktan sonra 2/3 olup respring ekranına geçince donuyor siyah ekran kalıyor bende hard reset atmak zorunda kalıyorum

O zaman tweaks anahtarını kapatın. Son kurduğunuz tweaklerden itibaren silmeye başlayın. Sorun çıkaran bir tweak var.

ios 12.1.2'ye geçin diyorlar sizin görüşleriniz nedir?

selamalar jailbreak herhangi bir bankacılık uygulamasında sorun yaratabilir mi, giriş yapılamama, uygulamanın çalışmaması vs.?
teşekkürler
Uygulama uyarı verir jailbreakli cihaz güvensizdir uygulama açılamaz vs vs diye ama sitede bu uyarıyı kaldıran ve uygulamanın açılmasının önünü açan tweak ver ben uzun zaman jbli cihazda banka uygulaması kullandım sıfır sorun

Uygulama uyarı verir jailbreakli cihaz güvensizdir uygulama açılamaz vs vs diye ama sitede bu uyarıyı kaldıran ve uygulamanın açılmasının önünü açan tweak ver ben uzun zaman jbli cihazda banka uygulaması kullandım sıfır sorun
ilginize teşekkürler

(İp6s)11.4 versiyonundayım,12.1.1 e guncellemeli miyim?!

Geri