Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

Arkadaşlar selam, bende Iphone 5s var sistem 12.1.2 .Sorum şu; sistemi 11 sürümüne indirme şansımız mümkün mü ? mümkün değil ise bu sürümde kurabileceğim jailbreak var mı ?
Öncelikle cihazının shhs2 kayitlari varsa biraz daha beklersen düşünebilirsin

fe543908f7dd013132c513f59317e5b0.jpg

Böyle bi sayfa açılıyor boxy diye bişey yok acaba direk link i paylaşırmısın kardeşim teşekkürler

Bu Repoya kayıt oluyorsun ve istediğin Tweaki satın alabilirsin

JailbreakTR

Arkadaşlar bugün telefonumun şarjı bitti kapandı jb aktifleştirmek için electrayı açıp jailbreak tuşuna bastım telefon açılıp kapanınca geliyordu hep ama bugün yüklenme ekranında kaldı 5-6 dakikadır o yükleme ekranında nasıl düzeltebilirim?

1. Burası sorduğun sorunun konusu değil

2. Alıntı yaparken isim kullan (içerik değil)

3. Problemin için Forumda gerekli konular mevcuttur..!

JailbreakTR

Sürümüm ios 12.1 acaba unc0ver yayınlarsa bizde jailbreak'ı alabilekmiyiz?

Sürümüm 12.1.4, jeilbreak için önerdiğiniz sürüm var mı?
Garantiye verdim sürüm yükseltmişler, daha önceden shsh kaydı almıştım.

Diyelim ki jailbreak çıktı?
Çıkar çıkmaz yükleyecek miyiz?
Siz sitede yayınlayacak mısınız?

Diyelim ki jailbreak çıktı?
Çıkar çıkmaz yükleyecek miyiz?
Siz sitede yayınlayacak mısınız?

Sitede konusu tabiki açılacaktır. Ama ilk çıkan jb aracından ziyade biraz daha bekleyip güncellenmiş stabil araç ile jb yapmak daha mantıklıdır.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Beta sürümleri desteklicek mi?
Sürümüm 12b10 iP6

Sürümün eğer 12.0 ile 12.1.2 arasında ise destekleyecektir.bunların betası da çalışır diye düşünüyorum. Mesel 12.1.1 beta 3 çalışacak diyorlardı.
Siizin sürümünüzü çok anlayamadım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@JailStar Destekleyecektir. Ancak SHSH kaydın varsa daha ileri bir sürüme geçmeni öneririm. Stabilite ve performans açısından.

Bu SHSH Kaydı restore falan nedir bir türlü anlayamadım?

FutureRestore; normalde iTunes üzerinden imzası kapalı olan sürümlerinin yüklenilememesine alternatif olarak sunulmuş, imzası kapalı olan sürümlere restore yapılabilmesini sağlayan bir yazılımdır. Örneğin; 12.X sürümlerine iTunes üzerinden şu anda restore yapılamazken(Sadece 12.1.3 - 12.1.4), FR ile (tabii SHSH kayıtlarınız varsa) restore yapabilirsiniz.

FutureRestore; normalde iTunes üzerinden imzası kapalı olan sürümlerinin yüklenilememesine alternatif olarak sunulmuş, imzası kapalı olan sürümlere restore yapılabilmesini sağlayan bir yazılımdır. Örneğin; 12.X sürümlerine iTunes üzerinden şu anda restore yapılamazken(Sadece 12.1.3 - 12.1.4), FR ile (tabii SHSH kayıtlarınız varsa) restore yapabilirsiniz.
Anladım başka bir soru
Diyelimki ben 5s cihazıma 12.0.1 için jb yaptım. Sonra jb yi kaldırmak istiyorum yada kaldırıp 12.1.4'e güncellemek istiyorum(ios12 5s için son sürüm ya) ne yapmalıyım?

1 yıldır 6s plus kullanıyorum. 2020 ocak ayına kadar garantim devam ediyor. Şuan şarj döngüm 485. Pil sağlığım yüzde 87. Bu sene kasım aralık gibi ücretsiz pil değişiminden garanti kapsamında yararlanmak istiyorum.
12.1.1 de jailbreak bekliyorum. Serviste Pil değişiminden sonra jailbreakte sıkıntı olur mu ?

Son düzenleme:
Arkadaşlar YouTube da hey Siri install Cydia denen bi video var ve ios 12.1 e jailbreak geldimi?

Hocam ne zaman çıkar ? Ve sitede bilgilendirme olacak mı ?

Sitede bilgilendirme olacak tabiki merak etmeyin buralar yıkılır yeterki çıksın ama sabretmeniz gerek az kaldı yakın çıkması

BİR fidan BİN nesil

Geri