Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İphone 8 plus 14.7 jailbreak varmı kolay yöntem

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhabalar.
apt jailbreaktr me repo adresimi değişti. Sertifika sorunu diyor
dener misiniz?

@Umutluyum jailbreak şu anda telefonunuz ve sürümünüze checkrain ve türevleriyle mümkün (odyseyrain vs.) Bir mac veya linux işletim sistemli bilgisayar ya da usb ye yüklenmiş jailbreak aracıyla yapabilirsiniz. forumda gerekli konulardan bakabilirsiniz. iyi forumlar.

Cihazım 6s plus
Sürüm 14.4.2
Checkra1n ile Mac üzerinden jailbreak yaptım. Kaynak eklemeye çalıştığımda sertifika hatası veriyor. Bu sunucu için geçerli sertifika geçersizdir. Apt jailbreaktr me adresi gibi davranan bir siteye yönlediriyor diyor.
[automerge]1628504505[/automerge]
Cihazım 6s plus
Sürüm 14.4.2
Checkra1n ile Mac üzerinden jailbreak yaptım. Kaynak eklemeye çalıştığımda sertifika hatası veriyor. Bu sunucu için geçerli sertifika geçersizdir. Apt jailbreaktr me adresi gibi davranan bir siteye yönlediriyor diyor.
Düzeldi

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı şimdi ben ipad mini 1 kullanıyorum sürümü ios 9.3.6 twitchi indirmek istiyorum ama bu ipad ile uyumlu değil diyor sabahtan beri uğraşıyorum bunu indirmenin bir yolu falan yok mu

merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı şimdi ben ipad mini 1 kullanıyorum sürümü ios 9.3.6 twitchi indirmek istiyorum ama bu ipad ile uyumlu değil diyor sabahtan beri uğraşıyorum bunu indirmenin bir yolu falan yok mu

App store hesabınız ile destekleyen bir cihazdan veya itunes ile indirme başlatın. İpad app store da satın alınanlar kısmından uygulamayı bulun ve indirme başlatın. 9.3.5 zamanında bu app var ise uyumlu sürüm inecektir.

İyi günker telefonum 6s ios 14 yüklü ben bunu ios 12 ye düşürmek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim. Bu işi bana mala anlatır gibi anlatacak arkadaş var mı

App store hesabınız ile destekleyen bir cihazdan veya itunes ile indirme başlatın. İpad app store da satın alınanlar kısmından uygulamayı bulun ve indirme başlatın. 9.3.5 zamanında bu app var ise uyumlu sürüm inecektir.

Aynı şeyi denedim fakat bu iPad ile uyumlu değil diyor jailbreak ile indirebileceğim bir yer var mı?

Merhaba reis sen yetkilini birine benziyorsun jailbreak ile twitch uygulamasını yükleyebilirmiyim yani app store gibi uygulama yükleyebileceğim bir yer var mı

Appstore+ tweaki ile uygulamaların eski sürümünü indirebilirsin eski sürümü senin ios sürümüne uyuyorsa yüklenir

Appstore+ tweaki ile uygulamaların eski sürümünü indirebilirsin eski sürümü senin ios sürümüne uyuyorsa yüklenir
app admin kullanıyorum ama dediğim gibi yükleye basınca satın alınanlarda bu ipad ile uyumlu değil diyor
[automerge]1629024945[/automerge]
yani jailbreakdan bir uygulama filan indiremezmiyiz tweak yok mu böyle

Son düzenleme:
app admin kullanıyorum ama dediğim gibi yükleye basınca satın alınanlarda bu ipad ile uyumlu değil diyor

Appstore+ tweakini yükleyin twitch’in yükleme tuşuna basılı tuttuktan sonra eski sürümlerini görüp istediğiniz sürümü yükleyebilirsiniz

Appstore+ tweakini yükleyin twitch’in yükleme tuşuna basılı tuttuktan sonra eski sürümlerini görüp istediğiniz sürümü yükleyebilirsiniz
tamam deneyip size geri dönüş yapacağım peki hangi repodan indiriyim

bu repodan yükleyebilirsiniz
Teşekkür ederim
[automerge]1629025926[/automerge]
son olarak app admini kaldırıyım mı yoksa kalsın mı bir problem yaratır mı ha bir de ios 9.3.6 ile uyumlu mu
[automerge]1629030687[/automerge]
reis ios 11 olmadığı için kurulmadı başka çözümün var mı

Son düzenleme:
Haklısınız ama denemek için indirdim ios 11 için olan tweakı (cracklı diye büyük bir sorun olmuşmudur acaba? 6-7 kere restore root fs yaptım 3 kere suggestion yaptım ama suggestion sıfırlamadı sadece varsayılan ayarlara çevirdi telefonu) cracklı tweak gelen aramalar için çalışmıyordu şimdi buna ben para verseydim çöp olurdu eğer gerçekten çalışacağını bilsem bende veririm 3 doları sıkıntı değil, acaba sürüm eski diyemi çalışmıyor? Güncellsemmi?

Dostum merhaba para verip alır da kullanırsan daha sonra 30 dolar da deseler alırsın.harika bir uygulama aylar önceki konuşmaları insanların önüne hiç sorunsuz çıkartıyorum.bence temiz bir jb yap ve para İle satın al.yıllardır kullanıyorum parasını fazlası İle hakedip çıkaran bir proğram.ayrıca kul hakkına alabileceğini de bilyorsun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mrb arkadaşlar aslında soru olarak yayınlamıştım ama buradan bi kaç şey okuyunca belki çözüm bulunur diye düşündüm

cihazım 6s plus 11.1.2 uncover(developer hesabı)

benim sorunum müzik uygulamam silindi yüklerken uyarı veriyor acaba filza içinde nerede bu bölüm girip silsem
tekrar yüklesem düzelirmi yada aynı cihaz olan bi arkadaşım bana dosyayı gönderse içine atsam düzelirmi

not: jbli cihaz illaki bişeyler bozmuştur succesion ile sıfırlamak isterim ama vaktim yok ve yedek yüklemeden yapınca herşey siliniyor yukardakiler olursa yada başka çözüm olacak arkadaş varsa benim için çok iyi olur teşekkürler şimdiden

İphone X (14.6 ios) cihazıma jailbreak yaptım iyi güzel ama şifre kullanmama izin vermiyor. Şifre veya face id etkinleştirdiğim an jailbreak gidiyor. Çözümü var mıdır ?

Arkadaşlar 12.4 Yüklü İphone 8 Plus Cihazım Var Jailbreakli Kullanıyorum Fakat Çok Geride Kaldığım İçin Bir Çok Uygulama Tweak Yükşeyemiyorum Artık Sizden Ricam Şuan Cihazımı Son Sürüme Güncellersem Jailbreak Yapma İmkanım Varmı??Yardımcı Olursanız Sabah İnternet Kafeye Gidip Yapacam

Arkadaşlar 12.4 Yüklü İphone 8 Plus Cihazım Var Jailbreakli Kullanıyorum Fakat Çok Geride Kaldığım İçin Bir Çok Uygulama Tweak Yükşeyemiyorum Artık Sizden Ricam Şuan Cihazımı Son Sürüme Güncellersem Jailbreak Yapma İmkanım Varmı??Yardımcı Olursanız Sabah İnternet Kafeye Gidip Yapacam

Sen bide beni gör 11 sürümdeyim uygulamalar güncelle diyor çalışmıyor tweaklerde aynı 12-14 arası diyo kaldık öyle bildiğim kadarıyla 8 plusa jb var forumda bakarsan bulursun ben yeni cihaz aldım öyle duruyor xs şanslısın cihazın uyumlu şuan ip 6s plus kullanıyorum

S.a arkadaşlar bir ipa dosyasının sürümünü düşürmek yada ios 13 isteyen bir ipayı iıs 12ye yüklemek için bir yöntem var mı. Appstore da uygulama ücretli ve sürüm olarak ios 12 uyumlu gözükmesine rağmen indirdiğim ipa ios 13 istiyor.

Selamlar.Aranızda yeniyim.İphone 8 plus (not jailbreak)kullanıyorum.Profiller yoktu beta profil indirerek profilleri getirmiş oldum.Fakat 3. Parti ne indirirsem indiriyim profilleri gelmiyor.Çözümünü de bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır apple kullanıyorum acemiyim yani. Telefonum eski bi ciaz İphone 5. telefonu 3uTools uygulaması ile jailbreak yapıyorum cydia ya giriyor fakat girerken fotoğraftaki gibi 2 kırmızı yazı çıkıyor buna ek olarak cydia da arama yeri bomboş değişiklikler boş kurulu olanlar boş yani sayfalarda hiçbirşey yok. klawye bile açılmıyor fotoğrafları ekliyorum. bu aşılabilir bir sorunmu tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. ben bu telefonda jb ve cydia yı iyice öğrenip ona göre iphone ye geçip geçmemeye karar vermek istiyorum. vakit ayırıp okuyan herkese teşekkürler.

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    30.3 KB · Görüntüleme: 19
  • 2.jpg
    2.jpg
    23.6 KB · Görüntüleme: 17
  • 3.jpg
    3.jpg
    24.6 KB · Görüntüleme: 17
  • 4.jpg
    4.jpg
    25.1 KB · Görüntüleme: 17
  • 5.jpg
    5.jpg
    27.5 KB · Görüntüleme: 17
  • 6.jpg
    6.jpg
    72.9 KB · Görüntüleme: 18
Tekrar jailbreak yaparken uncover hata verdi sildim pc ile tekrar yüklerken de virüs varmış farklı sitelerden de yüklediğimde virüs tespit etti sizde de bu sorun var mı acaba

Geri