Merhabalar.
apt jailbreaktr me repo adresimi değişti. Sertifika sorunu diyor
DüzeldiCihazım 6s plus
Sürüm 14.4.2
Checkra1n ile Mac üzerinden jailbreak yaptım. Kaynak eklemeye çalıştığımda sertifika hatası veriyor. Bu sunucu için geçerli sertifika geçersizdir. Apt jailbreaktr me adresi gibi davranan bir siteye yönlediriyor diyor.
merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı şimdi ben ipad mini 1 kullanıyorum sürümü ios 9.3.6 twitchi indirmek istiyorum ama bu ipad ile uyumlu değil diyor sabahtan beri uğraşıyorum bunu indirmenin bir yolu falan yok mu
Aynı şeyi denedim fakat bu iPad ile uyumlu değil diyor jailbreak ile indirebileceğim bir yer var mı?App store hesabınız ile destekleyen bir cihazdan veya itunes ile indirme başlatın. İpad app store da satın alınanlar kısmından uygulamayı bulun ve indirme başlatın. 9.3.5 zamanında bu app var ise uyumlu sürüm inecektir.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yapamazsınız. iyi forumlar.İyi günker telefonum 6s ios 14 yüklü ben bunu ios 12 ye düşürmek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim. Bu işi bana mala anlatır gibi anlatacak arkadaş var mı
Merhaba reis sen yetkilini birine benziyorsun jailbreak ile twitch uygulamasını yükleyebilirmiyim yani app store gibi uygulama yükleyebileceğim bir yer var mıyapamazsınız. iyi forumlar.
Merhaba reis sen yetkilini birine benziyorsun jailbreak ile twitch uygulamasını yükleyebilirmiyim yani app store gibi uygulama yükleyebileceğim bir yer var mı
app admin kullanıyorum ama dediğim gibi yükleye basınca satın alınanlarda bu ipad ile uyumlu değil diyorAppstore+ tweaki ile uygulamaların eski sürümünü indirebilirsin eski sürümü senin ios sürümüne uyuyorsa yüklenir
yani jailbreakdan bir uygulama filan indiremezmiyiz tweak yok mu böyleAppstore+ tweaki ile uygulamaların eski sürümünü indirebilirsin eski sürümü senin ios sürümüne uyuyorsa yüklenir
app admin kullanıyorum ama dediğim gibi yükleye basınca satın alınanlarda bu ipad ile uyumlu değil diyor
tamam deneyip size geri dönüş yapacağım peki hangi repodan indiriyimAppstore+ tweakini yükleyin twitch’in yükleme tuşuna basılı tuttuktan sonra eski sürümlerini görüp istediğiniz sürümü yükleyebilirsiniz
tamam deneyip size geri dönüş yapacağım peki hangi repodan indiriyim
Teşekkür ederimZiyaretçilere kapalı Giriş yapbu repodan yükleyebilirsiniz
son olarak app admini kaldırıyım mı yoksa kalsın mı bir problem yaratır mı ha bir de ios 9.3.6 ile uyumlu muZiyaretçilere kapalı Giriş yapbu repodan yükleyebilirsiniz
reis ios 11 olmadığı için kurulmadı başka çözümün var mıZiyaretçilere kapalı Giriş yapbu repodan yükleyebilirsiniz
Haklısınız ama denemek için indirdim ios 11 için olan tweakı (cracklı diye büyük bir sorun olmuşmudur acaba? 6-7 kere restore root fs yaptım 3 kere suggestion yaptım ama suggestion sıfırlamadı sadece varsayılan ayarlara çevirdi telefonu) cracklı tweak gelen aramalar için çalışmıyordu şimdi buna ben para verseydim çöp olurdu eğer gerçekten çalışacağını bilsem bende veririm 3 doları sıkıntı değil, acaba sürüm eski diyemi çalışmıyor? Güncellsemmi?
Sen bide beni gör 11 sürümdeyim uygulamalar güncelle diyor çalışmıyor tweaklerde aynı 12-14 arası diyo kaldık öyle bildiğim kadarıyla 8 plusa jb var forumda bakarsan bulursun ben yeni cihaz aldım öyle duruyor xs şanslısın cihazın uyumlu şuan ip 6s plus kullanıyorumArkadaşlar 12.4 Yüklü İphone 8 Plus Cihazım Var Jailbreakli Kullanıyorum Fakat Çok Geride Kaldığım İçin Bir Çok Uygulama Tweak Yükşeyemiyorum Artık Sizden Ricam Şuan Cihazımı Son Sürüme Güncellersem Jailbreak Yapma İmkanım Varmı??Yardımcı Olursanız Sabah İnternet Kafeye Gidip Yapacam
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi