Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S.a arkadaşlar bir ipa dosyasının sürümünü düşürmek yada ios 13 isteyen bir ipayı iıs 12ye yüklemek için bir yöntem var mı. Appstore da uygulama ücretli ve sürüm olarak ios 12 uyumlu gözükmesine rağmen indirdiğim ipa ios 13 istiyor.

Daha önce indirme yapmış ve cihazda Satın alınanlar kısmından indirme başlatmanız gerek.

Hiç indirmediğiniz uygulama için itunes ile aynı hesap ile indirme başlatarak, cihazda ise yine satın alınanlar kısmından uyumlu sürümü indirebilirsiniz.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tekrar jailbreak yaparken uncover hata verdi sildim pc ile tekrar yüklerken de virüs varmış farklı sitelerden de yüklediğimde virüs tespit etti sizde de bu sorun var mı acaba

Link 1 den deneyin.

Son düzenleme:
ios 9.3.5 için geçerli youtube downgrade sürümü hangisi? 13.42.6 denedim çalışmıyor

ios 9.3.5 için geçerli youtube downgrade sürümü hangisi? 13.42.6 denedim çalışmıyor

Filza ile var/containers/bundle/application/youtube/youtube.app içerisinden info.plist i bulun üzerine tıklayıp root menusunu açın cfbundleversiyon kaşısında sürüm versiyon yazar (i) ye tıklayın açılan yerde sürüm numarası yazar orayı 14.44.3 yapın, üstten infoplist e basın sonra bitti ye basın. İşlem tamam.

Bende ipad mini1 ios 9.3.5 de oldu,

........................::::
Artı bilgi olarak

safari hızlandırmak için cydia dan iwebboost, cihazı hızlandırmak için için i0verclock tweak ve de flex3 tweak içerisinden savage boost3 yükleyip aktif ettim.

(Flex3 tweak içerisinde youtube no upgrade de yükleyin ki youtube zorunlu güncelleme uyarısı vermesin.)

Cihaz jb aktifleştirme için phoenix kullanıyorum ve imza süresini reprovision tweak ile otomatik uzattırıyorum.

App storedaki eski sürüm ipaları indirebilmek için lowerinstall tweak ile önce cihazın sürümünü yüksek gösteriyorum ipayı indir diyorum indirme hatası gelirse lowerinstall’ı kapatıyorum. İndirmeye çalıştığım uygulamanın indirme simgesi app store dan bulut simgesine dönüyor ve satın alınanlar kısmından indir dediğimde eski uyumlu sürümü indireyimmi diye soruyor. Bunu da paylaşmış olayım.

Cihaza çocuklar bakacak ise youtube için youtube kids app yi önerebilirim.

Link 1 den deneyin.

Kardeşim Bildiğin Çalışan Site Varmı?Bir Çok Siteden Denedim Hiç Biri Çalışmıyor Jailbreak Yapamıyom Evde Bilgisayarımda Yok Bu Uncoveri Cepten Nerden Girip İndirebilirim??

Kardeşim Bildiğin Çalışan Site Varmı?Bir Çok Siteden Denedim Hiç Biri Çalışmıyor Jailbreak Yapamıyom Evde Bilgisayarımda Yok Bu Uncoveri Cepten Nerden Girip İndirebilirim??

Bunu denedin mi? (Safari de aç ve reklamı geç,ilkinde yeni sayfa açılacak onu kapat diğer sayfaya gel ve tekrar reklamın geç de.)

Son düzenleme:
Filza ile var/containers/bundle/application/youtube/youtube.app içerisinden info.plist i bulun üzerine tıklayıp root menusunu açın cfbundleversiyon kaşısında sürüm versiyon yazar (i) ye tıklayın açılan yerde sürüm numarası yazar orayı 14.44.3 yapın, üstten infoplist e basın sonra bitti ye basın. İşlem tamam.

Bende ipad mini1 ios 9.3.5 de oldu,

........................::::
Artı bilgi olarak

safari hızlandırmak için cydia dan iwebboost, cihazı hızlandırmak için için i0verclock tweak ve de flex3 tweak içerisinden savage boost3 yükleyip aktif ettim.

(Flex3 tweak içerisinde youtube no upgrade de yükleyin ki youtube zorunlu güncelleme uyarısı vermesin.)

Cihaz jb aktifleştirme için phoenix kullanıyorum ve imza süresini reprovision tweak ile otomatik uzattırıyorum.

App storedaki eski sürüm ipaları indirebilmek için lowerinstall tweak ile önce cihazın sürümünü yüksek gösteriyorum ipayı indir diyorum indirme hatası gelirse lowerinstall’ı kapatıyorum. İndirmeye çalıştığım uygulamanın indirme simgesi app store dan bulut simgesine dönüyor ve satın alınanlar kısmından indir dediğimde eski uyumlu sürümü indireyimmi diye soruyor. Bunu da paylaşmış olayım.

Cihaza çocuklar bakacak ise youtube için youtube kids app yi önerebilirim.

Hocam öncelikle çok teşekkürler youtube artık sorunsuz çalışıyor fakat kids app veya instagram indiremiyorum ve ipad'i kapatıp açtığımda jailbreak gitmiş oluyor.

lowerinstall tweakini yükledim fakat download tuşuna bastığımda MZCommerce.ConfirmPaymentSheet_message hatasını alıyorum

Bir de örneğin udemy app 8.4.0 en son versiyonunu ipad 3'e yüklemek mümkün mü?

Son düzenleme:
Belirttiğiniz uygulamalar ios 9.3.5 zamanında var ise ancak o zaman olan sürüm mümkün, aksi durumda son sürüm yüklemek mümkün değil. Mümkün olsa youtube den info dan sürüm değişerek yapmazdık.

Size önerim pc den veya başka cihazdan aynı kimlik ile indirdikten sonra 9.3.5 olan cihazda satın alınanlar kısmından yükletmeniz. En basiti bu.

Filza ile ipa dosya içinindeki minimum os versiyon satırı değişince de bazen yükleme oluyor ama en sağlıklısı üstte söylediğim.

Lowerinstall a cihazın ayar kısmından erişince orda versiyon değişebiliyoruz.cihazın versiyonu Yüksek göstererek app store dan indirme başlatıyordum. Sonra indirmeyi kesince aynı yerden eski sürümü default yaparak app store den satın alınanlardan yüklüyordum. Diğer hatayı bilemiyorum.

Son düzenleme:
Selamlar.Aranızda yeniyim.İphone 8 plus (not jailbreak)kullanıyorum.Profiller yoktu beta profil indirerek profilleri getirmiş oldum.Fakat 3. Parti ne indirirsem indiriyim profilleri gelmiyor.Çözümünü de bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
üstteki adresten deneyin.

Apple paya kart eklemek istiyorum aygıtınızın yazılımını güncelleyin uyarısı veriyor 12.4 kullanıyom bu adımı aşmanınbir yolu varmı

Whatsapp’da beni sürekli çevrimiçi gösteren bi tweak varmı acil lazım

Selam begler elinde sparkassebypass 0.1 ve pushTANbypass 0.1 bulunan varsa upload edebilir mi.repo malesef offline

Jb aktifken flyjb tweaki kullanmama rağmen netflix çalışmıyor choicy ve liberty tweaklerini de denedim fakat işe yaramadı sorun nedir acaba nasıl çözerim bu problemi

Arkadaşlar bu konuda biraz acemiyim sorum vardıda. Biraz araştırdım sanırım yok ama bi sorayım. İphone 11 ios 14.8 yüklü cihazım var jailbreak yapılabiliyor mu?

Çok yerden farklı farklı bilgiler alıyoruz ama herkes farklı bir şey söylüyor. A13 14.6 için jailbreak hakkında bir bilgisi olan var mı?

Çok yerden farklı farklı bilgiler alıyoruz ama herkes farklı bir şey söylüyor. A13 14.6 için jailbreak hakkında bir bilgisi olan var mı?

21 ekimde çıkacağı söyleniyor .

Linus Henze will open source his iOS 14.5.1 untethered jailbreak on October 21st!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ios 14.1 icin çaliśan bir Twitch++ tweak bulamadim .. sürüm düsürdüm çaliśti sonra tekrar bozuldu ,varmi bir cözüm Arkadaślar

Merhaba,
Bir akıla,yardıma ihtiyacım var.
orjinal iphone 6s plus telefonumu yere düşürdüm ve ekran dokunmatiğinin bir kısmı kullanılmaz hale geldi. kilidi girmem için gerekli 6 haneli şifrenin 2 hanesi problemli bölgeye denk geldiği için şifremi giremedim.
icloud hesabımı ve şifresini biliyorum. o nedenle 10 üzeri deneme yaptım ve telefonu kilitledim. Artık telefonu etkinleştirmek için bilgisayara bağlamam gerektiği ekranda yazıyordu. herhangi bir telefoncuya giderek 350 TL karşılığında ekran değişimi yaptırdım. ekran dokunmatiği sorunsuz çalışıyor yalnız; telefonu bilgisayara bağlayıp formatlamam gerekti ve internet ile senkronize halinde apple yönergeleriyle yaklaşık 3 saatin sonunda telefon yeni alınmış gibi açıldı. Etkinleştirme kilidi sayfasına geldiğimde ise hiç bir şekilde alakamın olmadığı [email protected] eposta adresinin şifresini girmemi istedi. Ne adresi biliyorum ne de şifresini. Apple ile görüştüğümde sadece 2 seçenek olduğunu söylediler. ya şifreyi gireceksin, ya da telefonu satın aldığın faturayı kendilerine göndererek fatura üzerinde yazan imei ve telefon imeisinin aynı olduğunu teyit ederek etkinleştirme kilidi mail hesabının o imei ile ilişkisinin sonlandırılması halinde mümkün. Fatura var ama üzrinde imei ya da iphone 6s plus satışı gibi bir ifade yok. yani sonuç olarak iki yöntem ile de, apple id- icloud hesabımı bildiğim ve 5 yıldır kullandığım telefonuma giriş yapamıyorum. 100-200 liralık bir telefon olsa çöpe atacam da, ikinci eli 1500 rahat eder çünkü 128gb telefon. yardımcı olabilir misiniz?

Merhabalar üstadlar, çok çok önemli benim için, cihazım iPad 11 3 .nesil jailbreak yok sormak istedim biraz karmaşık umarım anlatabilirim, 2 ay önce 12.9 iPad almıştım eski cihazım iPad 10.5 deki fotoğraf SS leri 12.9 ipada iCloud dan indirdimde foto otomatik şekilde ekrana tam sığıp o şekil gösteriyordu, Lakin eski ipadimdaki 10.5 deki iclouddan resmi 11.5 e indirdim de resimleri ekrani tam doldurmuyo her iki taraftan kesiyo ekrani ekdeki resme bakabilirsiniz , oyun buton ayarlarımı yapabilmem için otomatik ekrana tam sigcak şekilde foto yu bozmadan yapabilmem mümkün müdür ayar falan bildiğiniz bı program vs ? Yardımlarınız için şimdiden çok çok teşekkür ediyorum

Ekli dosyalar

• IMG-20211019-WA0007.jpg
    IMG-20211019-WA0007.jpg
    157 KB · Görüntüleme: 41
iPhone X 14.8 JB var mı varsa hangi yöntemi önerirsiniz konu linkini verir misiniz

Face ıd çalışır mı

Merhaba arkadaşlar dün çıkan fugu14 ile ilgili developer hesabı alabiliyormuyız acaba

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Selam Cercube cok yavas Indiriyor
internetim iyi ,tweak silib yeniden kurdum düzelmedi ,,bilgisi olan varmi tskler

Selam Cercube cok yavas Indiriyor
internetim iyi ,tweak silib yeniden kurdum düzelmedi ,,bilgisi olan varmi tskler

Vpn veya dns tweak kullanıyormusunuz.
Cercube tweak sürüm düşürmeyi deneyin.
Ağ ayarlarınızı sıfırlamayı deneyin.
Cihazı reboot edip tekrar jb yapın.

Vpn veya dns tweak kullanıyormusunuz.
Cercube tweak sürüm düşürmeyi deneyin.
Ağ ayarlarınızı sıfırlamayı deneyin.
Cihazı reboot edip tekrar jb yapın.
Vpn ve DNS kulanmiyorum
Dediklerinizin hepsini denedim hocam ama olmadi
Internet hizim 56mbits ve simdi yeni bi hata aliyorum artik hic download edemiyorum

Ekli dosyalar

• A7E9C3C8-650C-44B1-A3D3-13AEE3C7DACC.png
    A7E9C3C8-650C-44B1-A3D3-13AEE3C7DACC.png
    1.5 MB · Görüntüleme: 30
Geri