Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tuttu Vip mi yoksa Ipawind mi satin alayim sizce begler ?
Jailbreak gitti IPhone cöp oldu :(

iphone 7 plus checkra1n ile ios 14.7.1 i jailbreak yaptıktan sonra ekran aydınlatma sensörü çalışmıyor, jailbreak gittikten sonra çalışıyor bunun neden olabileceğini bilen yada böyle bir sorun yaşayan oldu mu acaba

NeuralCam pro ipa yüklemek istiyorum altstore üzerinden uygun ipa nereden bulabilirim

merhaba cihazım iphone 6 checkra1n ile jailbreak yaptım 2-3 gündür sorunsuz kullanıyordum fakat şarjım bitti ve telefon kapandı şarja taktım telefon açıldı fakat springboard açılmadı ne checkra1n uygulaması açılıyor ne de cydia açılıyor nolur yardım edin ne yapacağımı bilmiyorum hiç bir yerde bulamadım kimsenin başına gelmemiş herhalde

merhaba cihazım iphone 6 checkra1n ile jailbreak yaptım 2-3 gündür sorunsuz kullanıyordum fakat şarjım bitti ve telefon kapandı şarja taktım telefon açıldı fakat springboard açılmadı ne checkra1n uygulaması açılıyor ne de cydia açılıyor nolur yardım edin ne yapacağımı bilmiyorum hiç bir yerde bulamadım kimsenin başına gelmemiş herhalde

Unc0ver ya da checkra1n ile jb aktifleştirmen gerek.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

telefonu yenide başlattığımda tekrar unc0verdan jb yapıyorum yeniden telefon açılınca cydia açılıyor ama kurduğum hiçbir tweak ne cydiada ne de ayarlarda görünmüyor (2. kez yaşıyorum bunu) sadece ana ekrana kurulu olan (icleaner gibi) tweakler duruyor eski tweaklerimi telefonu yeniden başlatınca nasıl geri getirebilirim forumda bulamadım bunla ilgili bir şey

telefonu yenide başlattığımda tekrar unc0verdan jb yapıyorum yeniden telefon açılınca cydia açılıyor ama kurduğum hiçbir tweak ne cydiada ne de ayarlarda görünmüyor (2. kez yaşıyorum bunu) sadece ana ekrana kurulu olan (icleaner gibi) tweakler duruyor eski tweaklerimi telefonu yeniden başlatınca nasıl geri getirebilirim forumda bulamadım bunla ilgili bir şey

Cydia dan bak Substitute yüklemesi silinmiş olabilir.

iPhone 6’dan iPhone 11’e geçiş yaptım ama sim kartını takınca imessage aktivasyon bekleniyor hatası veriyor problem nedir jbsiz cihaz

Merhaba tek ihtiyacım olan watusi veya benzeri. Whatsapp ++ varmış bunun ipa sını gerekirse ücretli imza ile kullanabilir miyim ? Link te bulamadım cihazda jb yok yardımcı olur musunuz

Teşekkür ederim
[automerge]1629025926[/automerge]

son olarak app admini kaldırıyım mı yoksa kalsın mı bir problem yaratır mı ha bir de ios 9.3.6 ile uyumlu mu
[automerge]1629030687[/automerge]

reis ios 11 olmadığı için kurulmadı başka çözümün var mı
Ben de aynı durumdayım ios 9.3.6 ya nasıl twitch indiricex.Bir yolu var mı?

Ben de aynı durumdayım ios 9.3.6 ya nasıl twitch indiricex.Bir yolu var mı?

1-Eski uygulama ios 9 zamanında var ise başka cihazdan ve ya bilgisayardan itunes ile kendi hesabın ile girip indirme başlat sonra senin cihazdan indir kısmı buluta dönecek oradan uygun sürüm iner,

2- jb var ise lowerinstall tweak ile ios 9 sürümünü yüksek gösterip indirme başlat, yine indir yazısı buluta dönecek tweakı kapat ve uygun sürümü indir. Bildiğim çözüm bunlar.

Merhaba tek ihtiyacım olan watusi veya benzeri. Whatsapp ++ varmış bunun ipa sını gerekirse ücretli imza ile kullanabilir miyim ? Link te bulamadım cihazda jb yok yardımcı olur musunuz

İphonecake sitesinden indirerek 3u tools programında ipa signature kısmından imzalayarak 1 hafta kullanabilirsin. Her hafta tekrar etmen gerek ya da yıllık için developer ipa olarak imzalanması gerek bu sitede yöneticilere ulaşırsan yardımcı olabilirler.

Son düzenleme:
1-Eski uygulama ios 9 zamanında var ise başka cihazdan ve ya bilgisayardan itunes ile kendi hesabın ile girip indirme başlat sonra senin cihazdan indir kısmı buluta dönecek oradan uygun sürüm iner,

2- jb var ise lowerinstall tweak ile ios 9 sürümünü yüksek gösterip indirme başlat, yine indir yazısı buluta dönecek tweakı kapat ve uygun sürümü indir. Bildiğim çözüm bunlar.

Merhaba lowerinstall alternatifi iOS 14 için çalışan bir tweak varmı acaba

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Öncelikle herkese merhaba;
iPad 3,3 cihazımı jailbreak yaptım YouTube yükledim filzadan yapılacakları yaptım fakat youtubede videolar gelmiyor yardım edebilecek varmı ?

Merhaba . Elimde bir 3. nesil İpad var . Sürümü 9.3.6 ( 13G37) 3uTools ile jailbreak yaparken her seferinde %40 ta hata veriyor. Sebebi nedir. Cihaz yurt dışından geldi . Hatada burada eklediğim gibi. jailbreak hata.JPG

Windows güvenlik ayarlarını kapatıp deneyin
Dostum teşekkür ederim. Jailbreak yaptım . Cydiada yükledi güncellemeleride yaptı. Fakat sürüm bir türlü değişmiyor. Youtube vs yükleyebilmem için ekstra bir işlem mi yapmam gerekiyor.

Altstore ile yükleyebileceğim uygulamaları nereden bulabilirim

Öncelikle herkese merhaba;
iPad 3,3 cihazımı jailbreak yaptım YouTube yükledim filzadan yapılacakları yaptım fakat youtubede videolar gelmiyor yardım edebilecek varmı ?

ios 9.3.5 sürümü için Youtube

Merhaba lowerinstall alternatifi iOS 14 için çalışan bir tweak varmı acaba

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Malesef bulamadım ben de.

ipad 4 e youtube uygulaması yükledim ama bir türlü çalışmıyor sürüm 10.3.3 3utools ile ama çözümü var mıdır , çalışan sürümü nerden indirebilirim ?

Geri