Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar merhaba cihaz (İphone xs model) kendiliğinden kapandı ve açmak istediğimde elmada kaldı, i tunes ile güncelleme yapmak istedim son sürüme fakat olmadı, muhtemel hafıza güncellemeye yeterli değildi, bu sefer de restore modunda kaldı, dfu modunuda deneme imkanım olmadı. Bayadır yedek almadığım için notlar ve resimlere ulaşmak istiyorum. Başka bir yazlım ile eski sürüm yüklemeyede çalıstım onay vermiyor. Cizahı tekrar aktive etmek için bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum.

Ben İPA'dan birşey yükleyince internet bağlantısı olmuyor.(3uTools'dan Cydia İmpactor Çalışmıyor)

Macbook air cihazım var.
cydia impactor kurdum. bazı uygulamalar lazım ( instagram++ youtube++ vs...) bunların ipalarını arıyorum ve bulduklarımı cihazıma atacağım ( iphone 11 )
dosyayı impactor a sürüklediğimde benden apple şifremi istiyor giriyorum hata veriyor.
itunes yüklü olmalı diyorlar ama macbook için uygun itunes sürümünü bulamadım. izlemem gereken yol nedir ? windows makinadan denesem olur mu ?

iphone xs cihazımda instagramı rocket'le kullanmaktayım. Paylaşımlarıma gelen bildirimleri gruplandırıyor. Ama ben tek tek beğenenler kimler görmek istiyorum. Bunun ayarını nasıl değiştirebilirim ?

Merhaba ben yeni ipad 5. nesil bir cihaz aldım direk 14.2 olarak geldi kullanmam gereken bir program var 13,3 destekliyor sadece üst sürüm ios desteklemiyor bunun için en yüksek ios 13 yüklemem gerekli. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı acaba. ?

İyi Akşamlar 32 Gb 6S+ Kullanıyorum Telefonumda Yüksek Hafızalı Bir Uygulama Yok Sadece Spotify 2 Gb Kullanıyor Müzik İndirdiğim İçin, Fakat Hakkında Kısmına Bastığımda Boş Alan 2 Gb Veya Altı Gösteriyor iCleaner İle Temizlediğimde Bazen 2.5 Gb Oluyor Neden Böyle Az Boş Yer Gösteriyor Fikri olan Varsa Benimle Paylaşırsa Sevinirim Ayrıca Önceden iCleaner ile Temizlik Yaptığımda Hep 2-3 Gb Boş Alan Açılıyordu Ekstradan, Acaba Herhangi Bir Ayarınımı Kapattım Ne Yaptıysam Bilemiyorum ..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhabalar jailbreak ios 14 cihazlara hangi yöntemler ve hangi araçlar ile yapılıyor ?

Arkadaşlar 8 Plus MT’i iPhone X tarzı yapan tweak neydi teşekkürler..

Lütfen yarım edin adminler ve kullanıcılar.Telfon jb liydi telefona ayarlardan reset attım elmada kaldı.normalde itunes ten resetliyecektim telefonu görmüyordu ne yapmam lazım

Twitterda yeni çıkan fleet özelliği için tweakler var kullanan var mı?

3 tane var, ben birini yükledim, fleet ler gitti. Diğer ikisi cydiageek reposundan biri silmek için diğeri Ayarlamak için galiba.
84c35e4f0cdb3c52018e140e8f6ba9fe.jpg

Son düzenleme:
d0bbdf22619bf970bbae0fd9351d07d6.jpg

Arkadaşlar bu şarz icon içine % yi koyan tweak hangisi?

Slm arkadaşlar ipa uzantılı dosyaları filzadan başka hangi tweakle kurabiliyoruz yardım eder misiniz

Apple watch için sürüm güncellemem gerekli hali hazırda 11.4.3 jb kullanıyorum. Şuan yine jb li olarak geçebileceğim bi sürüm var mı?

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Apple watch için sürüm güncellemem gerekli hali hazırda 11.4.3 jb kullanıyorum. Şuan yine jb li olarak geçebileceğim bi sürüm var mı?

checkra1n beta sürümü 14.2'de çalışıyor diye biliyorum ve senin telefonunla da uyumlu olması lazım.Fakat şu anda iOS 14 için çıkan beta jailbreak, iOS 11'deki gibi stabil değil.Ben olsam yine de iOS 14'e geçerdim iOS 11'den bu yana bir sürü özellik eklendi ve iOS 11'deki gibi olmasa da jailbreak yapılabiliyor.

Arkadaşlar son günlerde iOs 14 u yükle uyarısı geliyor bunu yok eden tweak neydi unuttum
c205493717d156a3cf1c5b59fe8aaf12.png

checkra1n beta sürümü 14.2'de çalışıyor diye biliyorum ve senin telefonunla da uyumlu olması lazım.Fakat şu anda iOS 14 için çıkan beta jailbreak, iOS 11'deki gibi stabil değil.Ben olsam yine de iOS 14'e geçerdim iOS 11'den bu yana bir sürü özellik eklendi ve iOS 11'deki gibi olmasa da jailbreak yapılabiliyor.

Epeydir son güncellemeleri takip edemiyorum, şuan geçip jb yapabileceğim sürüm hangisi?

İyi akşamlar arkadaşlar.. ios 14'e geçince birsey dikkatimi çekti. Sanki cydia yeni yada güncelleme alan tweakleri değişiklikler kısmında pek göstermiyor. Hergün defalarca kaynakları yeniliyorum ama 2-3 günde 1-2 tweak belki düşüyor. İos 13'e kadar nerdeyse hergün cydiaya yeni tweakler düşerdi. Sizdede durum böylemi. İ7 ios 14.1 kullanıyorum. Showallcydiaupdates tweak'inide yükledim ama aynı. Beklediğim tweaklerden haberdar olamıyorum, Mesela bugün axon için 14'e güncelleme gelmiş ama tesadüfen farkettim, cydiada tweaki açınca güncellenmiş gözüküyor ama değişiklikler kısmına düşmedi..

Geri